The Mission prezinta:

Paul Van Dyk
Alex Morph
DJ Optick

Sambata 22 decembrie 2007
World Trade Plaza (Sofitel)

Paul van Dyk – DJul cu 13 nominalizari la Trance Awards 2007

The Mission implineste 7 ani si sarbatoreste marele eveniment alaturi de iubitorii de muzica electronica la World Trade Plaza cu Paul Van Dyk si Alex M.O.R.P.H. si Optick in deschidere.

Anul acesta Paul van Dyk este nominalizat la 13 categorii in cadrul Trance Awards iar decernarea premiilor va avea loc pe 22 decembrie, la The Emporium, Coalville, Marea Britanie, chiar in seara in care artistul va mixa in Bucuresti la World Trade Plaza. Paul van Dyk poate fi votat la toate cele 13 categorii la adresa http://www.tranceawards.com/vote.

Pentru a treia oara in Romania, Paul van Dyk se afla in turneul de promovare al noului sau album, “In Between”, material lansat la sfarsitul acestei veri.

Intr-un interviu acordat site-ului dancemusic.about.com, Paul Van Dyk marturiseste ca a compus albumul in aproximativ trei ani. “Fiecare piesa de pe LP are povestea ei, si cum calatoresc prin toata lumea, se pot gasi si pe album diverse influente.”

Artwork-ul albumului “In Between” reprezinta o poza facuta in Cuba. “Initial planificasem sa facem artwork-ul albumului in Ibiza si sa dam o tenta cubaneza, insa am zis ca mai bine mergem direct in Cuba. Este fantastic acolo, iar lumea e foarte prietenoasa”, precizeaza Paul Van Dyk.

Biletele pot fi achizitionate in avans la pretul de 85 lei pana pe 21 decembrie pe www.bilete.ro.
La intrare pretul va fi de 115 lei.
Pentru bilete in zona VIP sunati la 0722.399.228.


Nights.ro si Love Events prezinta:

Studio Martin Bucuresti

after hours
ora 03.00

sambata 22 decembrie 2007:

Pagal (FWD Agency)
Optick(FWD Agency)

Leave a Reply