Extras de pe www.dacia.ro

Fiabilitatea este barometrul marcilor auto, iar obiectivul „zero probleme” este un factor determinant la cumpararea unei masini. Sunt concluziile jurnalistilor de la revista franceza „AutoPlus”. Ca în fiecare an, „AutoPlus” a dezvaluit în editia din ianuarie 2008 clasamentul celor mai fiabile 20 marci de pe piata franceza.

Acest clasament a fost stabilit în doua etape. Jurnalistii de la “Auto Plus” au pornit de la problemele semnalate in scrisorile primite la redactie în cursul anului 2007, pe care le-au sintetizat pentru fiecare constructor. Ei au calculat, astfel, un prim clasament al tuturor marcilor in functie de reclamatiile exprimate in scrisori. In continuare, au corelat aceste valori cu numarul de vehicule apartinand fiecarei marci, din parcul de automobile francez. In acest mod au putut stabili clasamentul final.

DACIA 5 stele pentru fiabilitate

Sosita recent în clasament, marca romaneasca distribuita de Renault s-a remarcat inca de la inceput si pe buna dreptate: se afla pe primul loc. Dacia Logan, comercializat din toamna anului 2005, se bucura de un succes fara precedent, iar fiabilitatea sa, in ambele versiuni de motorizare, benzina si diesel, este ireprosabila. Tendinta de fiabilitate pentru 2008: stabila.

Categories: Auto 0 like

Leave a Reply