Incepand cu 18 Februarie, cei de la Automobile Dacia au pornit campania de promovare al noului model Logan Pick-Up, inlocuitorul daciei “papuc”. Conform datelor furnizate de cei de la Dacia, modelul este construit pe platforma MCV-ului dar este mai usor cu 100kg decat acesta. In prima faza, aceasta masina va fi comercializata in: Romania, Turcia si Bulgaria.

Modelul Logan Pick-Up, are o sarcina utila de 800kg (la fel ca cea a lui Logan Van), si are un spatiu de incarcare cu o lungime de 1,80m. In habitaclu, se regaseste un spatiu util de depozitare de 300 litri, situat in spatele scaunelor.

Interiorul este acelasi de la modelele deja existente pe piata. O surpriza oarecum neplacuta este aceea ca nu exista posibilitatea achizitionarii unui Logan Pick-Up cu computer de bord. Acesta nu se regaseste nici macar printre optionale.Â

Un lucru bun, dupa parerea mea, il reprezinta excluderea motorului 1.4MPI din variantele de motorizari. In rest, gama de motorizari ofera o varianta pe benzina 1.6 MPI / 90 CP si doua variante Diesel 1.5 dCi / 70 CP si 1.5 dCi / 85 CP.

Logan Pick-Up va fi comercializat, se pare, in doar doua versiuni, la preturi intre aproximativ 7250 si 9300 euro.

Categories: Auto 0 like

Leave a Reply