Articol publicat in ziarul Cancan
Marti, 22 Iulie 2008
Detalii aici

CAUZA. Presupusa idila dintre Alex si Madonna ar putea fi unul dintre motivele neintelegerilor dintre solista si sotul ei, Guy Ritchie.

Exploziv. Renumita cantareata a fost surprinsa in timpul unei partide de amor fierbinte alaturi de presupusul ei iubit, jucatorul american de baseball Alex Rodriguez

Dana Arama
Controversata solista Madonna este in centrul unui scandal sexual de proportii, care ar putea pune capat mariajului ei cu regizorul britanic Guy Ritchie. Este vorba despre existenta unei casete video pe care vedeta a fost filmata in timp ce intretinea relatii sexuale cu presupusul ei amant, jucatorul american de baseball Alex Rodriguez, cel despre care s-a zvonit, in ultimele saptamani, ca ar fi cazut in mrejele Madonnei. Un cameraman, prieten apropiat al lui Rodriguez, sustine ca este posesorul incendiarei casete si ca este dispus sa o vanda celui care ii ofera suma de un milion de euro. Partida de sex nebun a avut loc la apartamentul pe care cantareata il detine la New York, unde Rodriguez a fost vazut intrand si iesind la ore tarzii din noapte, in ultima vreme. Avocatii Madonnei au inceput deja demersurile pentru a afla daca este sau nu adevarata existenta casetei. “Daca inregistrarea a fost facuta cu o camera ascunsa, ar putea fi vorba de incalcarea intimitatii. In plus, si mai grav este faptul ca autorul inregistrarii nu a solicitat permisiunea de a filma in apartamentul solistei. In loc sa castige un milion de euro, ar putea sa se aleaga cu cativa ani de inchisoare”, a declarat un reprezentant al cantaretei.

Camera instalata pe ascuns
Conform site-ului X17online.com, detinatorul casetei, si amic al lui Rodriguez, ar fi instalat camera ascunsa in momentul in care jucatorul echipei “Yankees” i-a povestit ca obisnuieste sa o frecventeze pe Madonna noaptea. Desi deocamdata nu au fost oferite prea multe detalii despre ipostazele in care au fost surprinsi Alex si cantareata, se pare ca cei doi amorezi au facut sex salbatic. Madonna, in varsta de 49 de ani, si Alex Rodriguez, in varsta de 32 de ani, s-au cunoscut la sfarsitul lunii iunie. De atunci, ei sunt de nedespartit, el participand la concertele cantaretei, iar ea mergand, ori de cate ori timpul i-a permis, la meciurile sustinute de echipa americanului.

E anemica si stresata
Viata stresanta pe care Madonna a dus-o in ultima vreme incepe sa isi puna amprenta asupra starii ei de sanatate. La ultimul control medical, artista a descoperit ca este anemica si ca are probleme serioase cu genunchii in urma antrenamentelor chinuitoarea la care s-a supus pentru a fi in forma pe scena. In plus, solista a ajuns sa isi piarda rabdarea cu angajatii, pe care ii concediaza fara mila atunci cand acestia nu se ridica la nivelul asteptarilor ei.

Leave a Reply