Articol publicat in ziarul Cancan
Miercuri, 6 August 2008
Detalii aici

HAIOASA.
In weekend, Cosmina a petrecut tot cu prietenii, dar la Mamaia, pe care i-a distrat strambandu-se si imitand tot felul de personaje.

EXHIBITIONISM.
Cosmina Pasarin a facut nudism pe o plaja retrasa din statiunea Costinesti.

In cel mai recent numar al revistei Ciao!, Cosmina Pasarin este prezentata in ipostaze cat se poate de sincere si de transparente pe o plaja retrasa din Costinesti. Bruneta a cautat un golfulet mai ferit ca sa poata sa renunte definitiv la eticheta si odata cu aceasta si la slipul minuscul pe care il purta. Astfel, dupa ce in weekend fusese surprinsa bronzandu-se la Mamaia in echipament complet, slip plus sutien, la inceputul saptamanii Cosmina s-a expus topless de cum a aparut pe plaja, dar a scapat rapid de timiditate si dupa putina vreme a abandonat si slipul. Relaxata, vedeta a intrat goala in mare, unde s-a examinat pe toate partile, acordand mai multa atentie zonelor pe care si le acoperise cu atata decenta la Mamaia cu o zi inainte. Nuditatea totala i-a trezit Cosminei curiozitati fata de ea insasi, motiv pentru care si-a explorat in amanunt, cu miscari nu lipsite de oarecare tandrete, sanii, coapsele si nu in ultimul rand poste – riorul, pe care si l-a gadilat cu degetul in timp ce se plimba prin apa.

Ce a facut Cosmina cu prietena ei?
Bruneta nu a fost singura la plaja, dar nici cu iubitul ei, DJ Pagal, asa cum ne-am fi asteptat, ci impreuna cu cateva prietene, care mai de care mai dezinhibate la randul lor. De altfel, cu una dintre ele Cosmina s-a adapostit la un moment dat sub o esarfa, apropierea dintre ele putand sugera un simplu paravan pentru aprinderea unei tigari, dar, in aceeasi masura, si un gest mult mai intim.

Leave a Reply