Articol publicat in ziarul Cancan
Marti, 23 Septembrie 2008
Detalii aici …

Janet Jackson si-a inceput saptamana trecuta turneul in SUA cu un spectacol de zile mari, care i-a socat pe fani. Pentru
a-si promova noul album, “Discipline”, cantareata s-a decis sa pregateasca un show extrem de sexy si provocator. Imbracata intr-o vestimentatie foarte stransa pe corp, care-i lasa trupul la vedere, si purtand o coafura rebela, Janet a dat start spectacolului cu o coregrafie incendiara. Cantareata, in varsta de 42 de ani, i-a lasat apoi pe spectatori cu gura cascata dupa ce a luat un barbat din public si l-a transformat intr-un sclav sexual. Vedeta l-a legat in lanturi si a simulat cu acesta o partida de sex oral. Dupa ce a fost eliberat, fanul a primit un sarut pasional pe gura de la solista, spre deliciul publicului.

Un fan pe deplin multumit

Intrebat de reporteri despre experienta traita, norocosul fan s-a declarat extrem de placut marcat de experienta traita alaturi de sora lui Michael Jackson. “Abia daca indrazneam sa ma gandesc ca voi obtine un autograf, insa ceea ce am primit a fost de nedescris, o adevarata surpriza. Cine nu ar vrea sa aiba parte de o partida de sex cu Janet, fie ea doar simulata?”, a explicat fanul cantaretei americane.

Leave a Reply