Articol publicat in ziarul Cancan
Vineri, 12 Septembrie 2008
Detalii aici

PACALITA.
Filmele in care tanara apare dezbracata au fost realizate acum cateva luni, fara acordul ei.

Socant.
Adolescenta a fost inregistrata dezbracata, cu un telefon mobil, dupa care i s-au cerut 1.500 de lei pentru ca imaginile sa nu fie postate pe internet!

Cotidianul CANCAN a intrat in posesia unor inregistrari socante, in care iubita lui Silvius Prigoana este umilita de cinci baieti, dupa ce tocmai intretinuse relatii sexuale cu unul dintre ei. Filmele au fost realizate acum cateva luni (inainte ca fata sa devina iubita lui Prigoana Jr.) cu ajutorul unui telefon mobil, intr-un apartament inchiriat din zona Giulesti.
Fara voia ei, adolescenta – al carui nume nu-l vom divulga, pentru a o proteja, intrucat este minora – apare, la un moment dat, complet goala, dupa ce unul dintre barbati da la o parte cearsaful care o acoperea. Batjocura indivizilor nu se opreste, insa, aici. Ei ii propun fetei o noua partida de sex, de data aceasta in grup, in timp ce ea pare din ce in ce mai speriata de ceea ce i se intampla. Intr-un final, fata reuseste sa se imbrace si sa fuga din apartament. Ca sa o pedepseasca pentru ca i-a lasat balta, tinerii au urmarit-o de la geamul apartamentului si cand iubita lui Silvius Prigoana a iesit din bloc prin dreptul lor i-au turnat in cap o galeata cu apa. Apoi, cei care au facut incredibilele inregistrari s-au gandit sa scoata si niste bani de pe urma lor si au inceput sa o santajeze pe tanara.

I-a cerut 1.500 de lei ca sa nu publice filmul pe net!

Capul intregii afaceri a fost chiar prietenul elevei din acea perioada, un tanar de 21 de ani, student la Facultatea de Constructii. Dupa ce a aflat ca aceasta are o idila cu baiatul mijlociu al miliardarului Silviu Prigoana, a sunat-o si i-a cerut 1.500 de lei, altfel inregistrarile urmau sa fie postate pe internet. I-a trimis ulterior si sms-uri. Reporterii nostri publica unul dintre aceste mesaje, in care baiatul ii scria fetei ?(…) Gandeste-te si fa-mi o oferta buna! (…) Suna-ma sa vorbim…”
Dupa ce a vazut ca fata nu este dispusa sa cedeze, baiatul a mai lasat la pret si i-a dat de inteles ca s-ar multumi si cu 600 de lei. De teama santajistului, fata nu a facut, insa, reclamatie la politie, atitudine care l-a incurajat pe acesta sa-i ceara in continuare bani in schimbul inregistrarilor compromitatoare.
CANCAN va publica, in ziarul de maine, marturia incredibila a adolescentei, care s-a decis sa vorbeasca, in exclusivitate, pentru ziarul nostru despre cosmarul prin care trece!

Leave a Reply