Articol publicat in ziarul Cancan
Marti, 23 Septembrie 2008
Detalii aici …

Lumea showbizului romanesc este aproape de un cutremur major! Reporterii ziarului nostru au descoperit ca, pe piata, circula o inregistrare video cu o vedeta-femeie, in timp ce face dragoste, intr-un pat imens, cu doua tinere domnisoare. Cadrul intim in care are loc partida de sex denota ca, la mijloc, exista intr-adevar sentimente pure, dragoste curata. De altfel, dialogul dintre personaje este incredibil. Nu este vorba, catusi de putin, de un film pentru adulti sau de o inregistrare profesionista facuta intr-un scop comercial.

Iubitul ei este deopotriva extrem de cunoscut!

Protagonista acestei casete video este asadar foarte cunoscuta in lumea mondena. Lucru si mai important, respectiva vedeta are un iubit. In egala masura, si el este un personaj care a aparut, de-a lungul timpului, in paginile ziarelor sau in emisiuni TV mondene. Una peste alta, aparent, cei doi formeaza un cuplu de poveste.
Dincolo de imaginea lor, iata insa ca, paralel, cei doi traiesc si alt gen de povesti. Mult mai senzuale, care implica “spectacole” sexuale explicite.
Deocamdata, noua caseta video circula intr-un cerc restrans, care s-a fisurat de curand, asa incat reporterii CANCAN au putut sa afle despre existenta senzationalei inregistrari. Ziarul nostru va va tine la curent, zilele urmatoare, cu mersul acestei filmari, care ar putea zgudui showbizul romanesc, in cazul in care va fi difuzata public.

Leave a Reply