Te tot plangi in ultimul timp ca de cand cu serviciul asta ai mai pus cateva kilograme in plus si, dupa toate, te-ai mai ales si cu muschii lasati. Munca la birou are efecte negative asupra siluetei tale, iar programul plin nu iti permite sa mai ajungi si pe la sala de sport. Pentru acelea dintre voi care au ajuns, cu sau fara voia lor, sedentare iata un program de stretching care va va ajuta sa va intindeti muschii si sa va mai dezmortiti un pic trupul.

Pentru inceput lucreaza muschii gatului, spatelui si bratelor
Exercitiul 1: Apleaca capul in partea dreapta si impinge-l usor cu mana inspre umar. Mentine pozitia pentru minim 30 de secunde, aplicand treptat presiune din ce in ce mai mare. Repeta apoi si pentru partea stanga. Acest exercitiu are rolul de a intinde muschii gatului si spatelui.

Exercitiul 2: Apleaca capul in fata si impinge-l usor cu mainile inspre piept. Mentine pozitia pentru minim 30 de secunde, aplicand treptat presiune din ce in ce mai mare si asigurandu-te ca mentii in tot acest timp coloana dreapta. Acest exercitiu este pentru intinderea muschilor gatului si spatelui.

Pentru un abdomen cat mai plat
Exercitiul 1: Indreapta-ti spatele si mentinand spatele drept du mainile in fata. Mentine pozitia indreptand spatele prin scoaterea in fata a pieptului si prin strangerea muschilor abdominali. Mentine pozitia timp de minim 30 secunde. Apoi se relaxeaza si se repeta miscarea, mentinand-o din ce in ce mai mult. Miscarea este excelenta pentru muschii abdominali superiori. Trebuie ca in timpul exercitiului sa se respire cat mai adanc.
Exercitiul 2: Indreapta-ti spatele si mentinand spatele drept du mainile in fata pe birou. Mentine mainile cat mai fixe pe birou si curbeaza spatele cat mai mult, intizand muschii abdominali. Ridica privirea, aplecand capul pe spate. Mentine pozitia cat mai mult, respirand adand. Este excelenta pentru intinderea muschilor abdominali si pentru aplatizarea abdomenului.

Leave a Reply