1. Lancome Defincils High Definition. Contine tot ce iti poti dori de la un rimel: alungeste si curbeaza genele, are o formula ce impiedica genele sa se lipeasca intre ele, creaza un look dramatic pentru ca tu sa obtii un machiaj perfect. In plus, este rezistent la apa si ramane fixat pe gene pana cand te demachezi.

2. Lancome Fatale Exceptional Volume Sculpting 3D Comb Mascara Uita de peria pentru separat genele. Acest rimel are o perie special creata pentru a separa genele. In plus, produsul contine si silicon care ajuta la alungirea si curbarea genelor.

3. Maybelline Great Lash Mascara Destinat acelor persoane care vor sa arate adorabil si natural in acelasi timp. Dubleaza volumul genelor, le face sa para mai negre si il poti folosi chiar daca esti hiperalergica sau porti lentile de contact.

4. Max Factor 2000 Calorie Functioneaza excelent pentru un look dramatic, ajuta genele sa para cu 200% mai dese, pentru a te bucura de un machiaj expresiv. Acest rimel este unul dintre cele preferate de artistii in make-up.

5. Lancome Cils Booster XL Mascara Enhancing Base Adauga extra volum si alungire genelor tale indiferent de lungimea naturala a acestora. Are in compozitie ingrediente care iti hranesc genele, le hidrateaza si le fac mai puternice.

6. L’Oreal Panoramic Curl Mascara Te ajuta sa creezi un look baby-doll, are o perie special creata pentru a separa si a alungi genele. Este alegerea ideala pentru femeile care au genele scurte.

7. L’Oreal volume shocking. Un rimel ce se aplica in 2 straturi. Primul strat (cel transparent) alungeste genele si le confera volum, iar cel de-al doi-lea (cel colorat), ajuta la separarea genelor, conferind in acelasi timp rezistenta machiajului.

Articol preluat de pe : http://www.frumusete.ele.ro

Leave a Reply