Articol publicat in ziarul Cancan
Vineri, 03 Octombrie 2008
Detalii aici …

Cel care a filmat-o a mai avut relatii cu cel putin doua vedete ultracunoscute!

CANCAN va dezvaluie acum cine este cunoscuta cantareata despre care ati putut citi in editia de ieri ca a fost filmata in timpul unui joc erotic, cand lega cu catusele de pat un barbat! Senzationalul film care a intrat in posesia noastra o are ca protagonista pe Andreea Antonescu! Aceasta a acceptat sa vorbeasca, in exclusivitate, despre inregistrarea facuta de tanarul cu care a avut o relatie de aproape sase luni.

Adrian Artene
Sabina Ivanica

Din informatiile noastre, caseta a fost realizata la inceputul lui 2002, acasa la un anume Claus, un oradean stabilit intr-o localitate din apropiere de Frankfurt (Germania). Claus este acolo patronul unui hotel si al unui restaurant, in care a si intalnit-o pe cantareata. La acea vreme, Andreea avea 19 ani si fusese invitata sa sustina cateva concerte, in Germania, alaturi de colega de trupa, Andreea Balan. “Claus avea pe atunci 23-24 de ani. Dupa ce am cantat in restaurantul lui, a venit la masa mea si m-a invitat a doua zi la o cafea. Eram cu mama in turneu si i-am spus ca nu pot sa vin decat daca vine si ea. Asa a avut loc prima noastra intalnire: cu mama de mana!”, ne-a marturisit Andreea.
Povestea lor de dragoste a durat sase luni. Andreea intrerupsese temporar o alta relatie, cu Iustin, un tanar milionar. Ulterior, dupa “episodul Claus”, avea sa se impace cu vechiul iubit. “Iustin a stiut despre Claus de la mine. Intotdeauna mi-a placut sa fiu cu un singur barbat, sa nu amestec lucrurile. Daca n-a mai mers, la un moment dat, cu Iustin, nu vad de ce sa nu am o relatie cu altcineva?! Apoi, viata a facut sa fiu din nou cu Iustin?”, a adaugat Andreea.

“Mi se pare scarbos ca m-a filmat!”

Despre jocul erotic filmat in apartamentul detinut de Claus, in Germania, nu-si mai aminteste decat vag: “Nu pot sa uit un lucru, cum nu pot sa uit nimic din ce am facut o singura data, si anume momentul in care am vazut catusele si nu intelegeam ce se intampla. Mi-a zis sa-l leg! Am privit totul ca pe un joc, nu ca pe o fantezie perversa!”. Potrivit Andreei, inregistrarea ar fi fost facuta fara acordul ei. “Nu obisnuiesc sa ma filmez cu iubitul meu? Mi se pare, insa, scarbos ca a facut-o el?”, a comentat cantareata. Aceasta nu regreta insa nimic din ce a facut: “Eu cred ca fiecare femeie ajunge, la un moment dat, sa se joace in pat cu iubitul ei. Doar ca acest lucru nu este filmat de nimeni si nu apare in presa. Nu pot sa regret ca
m-am jucat in pat cu iubitul de atunci, mai ales ca am avut o relatie frumoasa de sase luni. Mi s-ar parea absurd. Dar, cu toate astea, mi-e rusine de mama, de fratele meu, care are mare incredere in mine, dupa moartea tatalui nostru, si de actualul meu iubit, care sper sa inteleaga ca totul inseamna doar trecut!”

Cine se mai afla pe lista lui Claus?

Pe de alta parte, sursele noastre sustin ca tanarul Claus, care a filmat-o pe Andreea Antonescu, a mai avut relatii cu cel putin alte doua vedete ultracunoscute din Romania. “Nu stiu cu cine a mai fost Claus apoi, pentru ca nu m-a interesat. Dupa ce am pus punct relatiei cu el, n-am mai pastrat legatura! Eu pot vorbi doar despre mine. M-a dezamagit foarte tare. Vad ca nu mai pot avea incredere in nimeni”, ne-a mai declarat cantareata.

In ziarul nostru de maine vom prezenta noi detalii incendiare despre aceasta filmare. Totodata, nu ratati cel mai tare site din Romania, www.cancan.ro, unde, de la ora 00.00, puteti vedea filmul cu
Andreea Antonescu.

Leave a Reply