Articol publicat in ziarul Cancan
Miercuri, 01 Octombrie 2008
Detalii aici …

Dupa cateva pahare de sampanie, bruneta s-a distrat la maximum, duminica seara, in clubul Two din Constanta. Fara sa-i pese de cei din jur, vedeta si-a revarsat pasiunea asupra lui Razvan Mocioiu, managerul localului.

Sabina Ivanica

Se pare ca zilele de singuratate ale Cosminei Pasarin au cam apus. Desi s-a despartit de DJ Pagal inca din luna iunie a acestui an, bruneta a evitat sa se afiseze cu vreo noua cucerire. Situatia, insa, a durat pana duminica trecuta cand vedeta s-a dat in stamba. Aceasta a oferit un spectacol pe cinste clientilor clubului Two din Constanta. Am primit la redactie cateva cadre care, in mod normal, ar fi trebuit sa se desfasoare in intimitate. Pornita sa se distreze, Cosmina a plecat weekendul trecut catre litoral. Se pare ca, la invitatia Oanei Roman, a ajuns in clubul cu pricina. Acolo l-a cunoscut pe Razvan Mocioiu, managerul localului, un mai vechi prieten al Oanei. Se pare ca cei doi s-au placut la nebunie, iar la exuberanta Cosminei au contribuit si cateva pahare de sampanie. Cert este ca, la un moment dat, satui de dans, cei doi s-au retras, culmea!, pe canapeaua de la intrarea in club si, in vazul tuturor, au inceput sa se sarute. Daca debutul a fost timid, pe masura ce atmosfera se incingea, cei doi deveneau din ce in ce mai pasionali. Atat de pasionali, incat Cosminei nu i-a luat foarte mult sa-l incalece, uitand ca poarta o rochie extrem de scurta care-i va dezgoli posteriorul. Nici cei care treceau pe acolo (iar traficul era intens), nici ideea ca se afla intr-un loc public nu i-a oprit. Abia tarziu, in noapte, au parasit clubul amandoi si, potrivit unor surse, au petrecut noaptea impreuna.

L-a uitat pe Dj Pagal

Dupa doi ani, Cosmina i-a spus “Adio!” lui Andrei Motoc, cunoscut in lumea cluburilor ca “Pagal” (medalion).
Relatia pe care a avut-o cu DJ-ul a fost cea mai stabila pe care bruneta a avut-o in ultimii ani. Ca in orice “mariaj”, cei doi au avut suisuri si coborasuri, insa despartirea din primavara acestui an le-a subrezit relatia pana la separarea definitiva. Cosmina s-a mutat cu chirie intr-un apartament din centrul Capitalei.
A incercat si cu Ramona Gabor

Cosmina nu este singura vedeta care i-a picat cu tronc lui Razvan. Chiar la petrecerea de inaugurare a clubului, managerul a incercat sa o cucereasca pe Ramona Gabor, trimitandu-i la masa mai multe sticle de sampanie. Sora Monicai, insa, nu a cedat.

Leave a Reply