Articol publicat in ziarul Cancan
Joi, 02 Octombrie 2008
Detalii aici …

O noua caseta video cu totul iesita din comun, incendiara, se afla in posesia CANCAN. Intr-o atmosfera romantica, un barbat musculos i se ofera total unei vedete de sex feminin!

CANCAN a intrat in posesia unei noi inregistrari fantastice cu o cunoscuta cantareata din Romania, filmata de amantul ei in timpul unor jocuri erotice perverse! Povestea din spatele acestei inregistrari este suculenta. Potrivit unor persoane din anturajul protagonistei casetei, aceasta ar fi ramas insarcinata cu amantul, insa iubitul, un tanar milionar in euro, a iertat-o initial si a ajutat-o sa scape de sarcina.

Adrian Nicolae

Cantareata care apare in film este mult mai cunoscuta decat Loredana (TRIDENT), despre care CANCAN dezvaluia, zilele trecute, ca ar exista o caseta similara, XXX. Noua inregistrare a fost facuta intr-o locatie luxoasa, rafinata.
Protagonista, imbracata intr-o lenjerie intima extrem de provocatoare, isi impinge intr-un joc pervers amantul musculos. Dupa ce aceasta creeaza in incapere o atmosfera romantica, cu muzica in surdina si lumina difuza – o lumanare, barbatul in chiloti toarna sampanie in doua pahare si se apropie de cantareata intinsa pe pat cu un cub de gheata in mana. O atinge senzual pe spate, dupa care o serveste cu sampanie. Cei doi se imbratiseaza apoi, se saruta patimas si, in paralel, masculul plimba paharul lui cu sampanie pe posteriorul partenerei lui. Lucru care o infierbanta evident. Dupa un preludiu care dureaza in jur de sase minute, barbatul se lasa prada fanteziilor cantaretei. Se intinde pe spate, iar ea preia controlul. Ii leaga mainile, rand pe rand, cu o pereche de catuse (!), de tablia patului, dupa care ii leaga si picioarele.
Totul decurge ca intr-un film profesionist pentru adulti. Dupa ce il saruta lasciv pe gat, cantareata il dezbraca pe barbatul-captiv. Gol, fara nimic pe el, amantul este la dispozitia cunoscutei vedete! CANCAN va dezvalui in numerele urmatoare noi detalii senzationale despre noua caseta care va zgudui Romania, dar si identitatea protagonistilor.

Leave a Reply