Articol publicat in ziarul Cancan
Miercuri, 17 Decembrie 2008
Detalii aici …

Bruneta care prezinta rubrica Meteo la matinalul de la Antena 1 isi “tortureaza” zilnic colegii cameramani, expunandu-le acestora o imagine generoasa a zonelor sale intime in timpul emisiunii. Pentru ca Daniela obisnuieste sa poarte lenjerie transparenta, operatorii, care sunt pozitionati sub nivelul scenei, vad perfect peisajul de sub fustitele extrem de scurte ale brunetei.

Aleasa in urma unui vot coplesitor al telespectatorilor, care au preferat-o pentru faptul ca este foarte apetisanta, asistenta lui Razvan si Dani de la Antena 1, Daniela Crudu, nu vrea sa-si dezminta reputatia de bomba sexy si face tot ce ii sta in putinta pentru a nu pierde puncte la acest capitol. De cand a debutat “pe sticla”, bruneta a purtat numai tinute foarte decoltate si fuste scurte, care sa-i puna in valoare sanii upgradati cu implanturi de silicon si, respectiv, picioarele lungi si frumoase. Se pare insa ca acest lucru nu a fost suficient pentru Daniela, care si-a propus, probabil, sa-si subjuge colegii cu privelisti foarte incitante. De aceea, bruneta a mai scos la bataie inca o arma “mortala”: lenjerie intima transparenta. Asistenta “matinalilor” Razvan si Dani obisnuieste sa vina la filmari purtand pe sub minusculele sale fuste chiloti din dantela sau plasa, care nu sunt capabili sa obtureze deloc accesul privirilor curioase.

Le-a aratat lenjeria de aproape

Primii care au “felicitat-o” pentru aceasta alegere au fost colegii sai operatori, care sunt pozitionati sub nivelul scenei pe care se desfasoara emisiunea, putand astfel sa observe foarte bine peisajul oferit de atragatoarea asistenta. De altfel, in urma celor vazute, in emisiune chiar s-au iscat mici dispute, cei mai multi dintre colegii ei sustinand ca lenjeria Danielei ar lipsi cu desavarsire. Se pare insa ca nu este asa, lucru pe care bruneta a avut grija sa il demonstreze, aratandu-le si mai de aproape chilotii ei din plasa. Daniela este oricum recunoscuta ca fiind o fire dezinhibata, la felul ei relaxat de a se comporta contribuind si fosta ei meserie de animatoare de club de noapte. Mai mult, brunetei ii place sa provoace in orice situatie, chiar si la volan. Ea are atarnate la oglinda retrovizoare din masina o pereche de catuse din blanita roz.

Leave a Reply