Articol publicat in ziarul Cancan
Sambata, 24 Ianuarie 2009
Detalii aici …

Iubitul Angelinei Jolie a stat linistit la poza, la Paris, fara sa-si dea seama ca fotografii se imbulzeau sa traga cat mai multe instantanee pentru ca uitase sa se incheie la pantaloni.

Mona Bica

Aflat in capitala Frantei, unde isi promoveaza ultimul sau film, “Strania poveste a lui Benjamin Button”, Brad Pitt a pozat pe covorul rosu fara sa-si dea seama ca a uitat sa se incheie la slit. Imbracat casual, cu un pulover gri, fular, sapca si blugi, actorul a stat cuminte sa fie fotografiat, fara sa-si dea seama ca toate bliturile sunt, de fapt, indreptate spre deschizatura din fata a pantalonilor sai. Spre ghinionul fanelor sale, care ar fi dorit probabil sa vada mai mult, Brad Pitt nu obisnuieste, ca alti actori, sa poarte pantalonii direct pe piele, asa ca admiratoarele au trebuit sa se multumeasca doar cu imaginea chilotilor albi ai starului. Presa internationala nu a iertat incidentul si la loc de cinste, alaturi de stirea in care mentiona nominalizarea lui Pitt la Oscar, au fost prezentate si fotografii in prim-plan cu slitul sau. Gurile rele au comentat deja ca Angelina nu ar mai trebui sa-si lase iubitul singur sau macar sa-i verifice tinuta inainte sa plece din casa, ca o sotie iubitoare ce se pretinde.

Si Jolie a patit-o

Cu toate acestea, nici Jolie nu este straina de astfel de incidente jenante, fiind si ea surprinsa, tot pe covorul rosu, cu pantalonii rupti in fund. Aflata la Londra pentru premiera filmului “Beowulf”, Angelina s-a imbracat pentru eveniment intr-o pereche de pantaloni din piele care, la un moment dat, au cedat din cauza ca erau prea stramti. Din fericire, actrita era insotita de iubitul ei care, pentru a evita un moment penibil, i-a acoperit “defectiunea” cu palma.

Leave a Reply