Articol publicat in ziarul Cancan
Luni, 12 Ianuarie 2009
Detalii aici …

CANCAN prezinta un caz incendiar in care o minora de 16 ani gravida a fost agresata sexual chiar in fata prietenului ei, dupa ce s-a dus sa fure peste de la o balta, deoarece poftea dar nu avea bani.

Bogdan Radu

Prinsa de Lorin Nistor, un individ de 22 de ani care se ocupa de balta din comuna Tamasda, judetul Bihor, ce apartine tatalui sau, un potent si influent om de afaceri din judet, minora spune ca a fost batuta cu bestialitate cu bata de baseball, pusa in genunchi, fiind la un pas de viol.
Dupa ce a fost pe jumatate dezbracata, fata povesteste ca Lorin a vrut “sa i-o bage in gura”, fara a se gandi vreo clipa ca are in fata sa o copila insarcinata, desi stia. A scapat de viol ca prin minune, dupa ce i-a spus lui Nistor ca, daca “i-o baga in gura, il musca”. Speriat ca ar putea ramane la propriu cu organul sexual acolo unde voia sa-l bage, i-a dat drumul fetei si prietenului acesteia. Nu inainte de a le aplica o bataie sora cu moartea si de a asmuti cainii pe baiat.
Umilinta si batjocura la care a fost supusa Ionela Lingurar depaseste orice imaginatie. Prinsa la furat de peste, alaturi de iubitul sau, Florin Andras, a avut parte de un tratament animalic. ” M-a prins Lorin, m-a batut cu bata si am cazut in apa. M-au batut si paznicii lui. Atata m-au batut ca
m-au umplut de sange. Am reusit sa ies din apa, iar m-a prins si m-a dezbracat. M-a intrebat daca stiu meseria de pe centura. Si-a desfacut slitul de la pantaloni si a zis ca-mi da sa sug. Mi-a zis sa o iau in gura. Stia ca sunt gravida.
I-am spus ca daca-mi da, il musc. Atunci mi-a zis sa ma desfac la pantaloni. De frica, m-am desfacut si Lorin a venit in spatele meu. Am strigat dupa Florin ca sa ma ajute, ca vrea sa ma violeze. Atunci a reusit Florin sa se scoale de la pamant, pentru ca si el fusese batut, si sa-mi sara in ajutor. A sarit pe Nistor, s-au luat la bataie si au cazut amandoi”, povesteste Ionela Lingurar, minora insarcinata.
Atrocitatile nu s-au oprit insa. Florin Andras povesteste cum a asistat neputincios la momentele in care iubita sa era agresata si cum Lorin a pus cainii pe el, fiind muscat pana la sange. “Il rugam s-o lase in pace pe Ionela pentru ca este insarcinata. Mi-a zis ca ii da una in burta pana naste aici, pe balta. Pe mine m-a lovit cu bata in cap si am cazut. A asmutit cainii pe mine. M-au muscat rau de tot, a trebuit sa ma pun pe burta ca sa nu ma muste de fata, iar doua saptamani am fost bandajat. Am ramas cu cicatrici pe spate”, spune Andras.
Politistii au deschis un dosar pe numele lui Lorin Nistor in urma plangerii depusa de Ionela Lingurar pentru tentativa de viol si loviri, insa acesta nu este momentan pus sub acuzare. El neaga toate acuzatiile, spunand ca sunt minciuni. “Nu este nimic adevarat. Ei au venit sa fure, iar baiatul m-a lovit cu bata. Am avut nevoie de 25 de zile de ingrijiri medicale, pentru care am certificat medico-legal. Ei nu au niciun fel de act care sa ateste ca au fost batuti. Mai mult, dupa ce am fost batut pentru ca i-am prins la furat au plecat in Ungaria si au depus plangerea doua luni mai tarziu. Sunt nevinovat”, spune Nistor.
Aflati maine cum peste 100 de oameni sunt pregatiti sa-si faca singuri dreptate, spunand ca-l vor omori pe Lorin Nistor, deoarece nu mai rezista terorii la care sunt supusi. Multi dintre ei spun ca au fost batuti crunt si ca vor ca acesta sa plateasca pentru faptele sale. “Ori el, ori noi”!, spun oamenii. Luna trecuta, peste 150 de persoane au iesit in strada cu bate si topoare, gata sa-l linseze pe Lorin Nistor, acuzandu-l ca a bagat in spital un tanar.

Leave a Reply