Articol publicat in ziarul Cancan
Miercuri, 21 Ianuarie 2009
Detalii aici …

Starleta americana este vedeta unui nou film erotic, realizat in timpul unei plimbari cu masina prin New York. Pana acum, Paris a mai aparut in alte doua inregistrari XXX.

Alina Creanga

Pe Paris Hilton o asteapta zile grele. Ea este personajul principal al celei mai recente biografii scrise de Mark Ebner, “Six Degrees of Paris Hilton”, iar randurile pe care acesta i le dedica nu sunt deloc magulitoare. Conform scriitorului, care a scris cartea cu ajutorul lui Darnell Riley, un american inchis in prezent pentru santaj, blonda, care a pozat recent pentru revista “Heat” cu o peruca care ii ajunge pana la calcaie, este obsedata sa fie filmata in timp ce face sex. Astfel, ar exista inca un filmulet in care Paris apare in timp ce intretine relatii intime. Realizat la New York, intr-un taxi, acesta o arata pe starleta intr-o stare de “maxima excitatie”.

14 ore de inregistrari

“Exista inca un film in care Hilton este surprinsa in timp ce face sex. Stiu acest lucru de la Darnell Riley, care, cu ceva timp in urma, a cumparat 14 ore de inregistrari cu Paris de la doi adolescenti rusi. Baietii le furasera din resedinta lui Paris, impreuna cu alte lucruri care li s-au parut de valoare. Scena in care Hilton face sex in taxi se afla intre cele 14 ore de filmari”, a povestit Mark Ebner, care crede ca pelicula ar putea aparea pe internet cat de curand. Inregistrarea de la New York este cea de-a treia in care mostenitoarea imperiului Hilton este surprinsa in ipostaze intime, dupa ce, in 2004, vedeta s-a lasat filmata in timpul unei partide de amor de catre iubitul ei de atunci, Rick Salomon, iar in 2007 s-a filmat in timp ce facea baie.

Leave a Reply