Articol publicat in ziarul Cancan
Vineri, 23 Ianuarie 2009
Detalii aici …

Vedeta este atat de nerabdatoare sa se mute in casa noua pe care si-o construieste la Malibu, incat merge nemachiata si imbracata neglijent sa vada cum mai stau lucrarile pe santier.

Alina Creanga

In ultima vreme, fostul iepuras “Playboy” Pamela Anderson a facut o fixatie pentru o pereche de pantaloni foarte scurti, gen chiloti. Fie ca merge la cumparaturi, calatoreste cu avionul sau isi duce copiii la scoala, fostul “iepuras” Playboy, in varsta de 41 de ani, nu iese din boxerii albi pe care ii indrageste atat de mult. Recent, blonda a fost surprinsa de paparazzii americani in timp ce vizita santierul casei pe care si-o construieste la Malibu. Cum era de asteptat, Pamela era echipata cu deja celebrii chiloti albi, la care asortase un tricou, tot alb, si o pereche de cizme UGG, gri.

Angajatoarea ideala

“Cine sa se mai concentreze la munca atunci cand angajatoarea este atat de sexy? Cand am vazut-o venind, am lasat toti ciocanele jos si am cautat sa intram in vorba cu ea. A fost foarte prietenoasa, doar ca nu intelegea, sau poate doar se facea ca nu pricepe, de ce toata lumea se inghesuia in jurul ei si o intreba daca e multumita de felul in care se deruleaza lucrarile pe santier”, a povestit entuziasmat unul dintre muncitorii care lucreaza pentru Pamela. “Cred, insa, ca a facut o reactie alergica de la praf pentru ca imediat dupa ce s-a dat jos din masina a inceput sa se scarpine pe picioare. Noi, insa, nu ne-am plans pentru ca asa si-a ridicat si mai sus pantalonii aceia scurti”, a adaugat aceeasi sursa. “Pamela isi doreste din tot sufletul sa se mute cat mai curand in noua ei casa, motiv pentru care vine frecvent pe santier. Nu este deloc fitoasa si, uneori, la sfarsitul programului, ne da si bani pentru bautura. Este angajatoarea ideala si arata grozav chiar si nemachiata”, a laudat-o muncitorul pe Anderson.

Leave a Reply