Articol publicat in ziarul Cancan
Sambata, 24 Ianuarie 2009
Detalii aici …

Doua la pret de una – este o reducere tentanta pentru clientii “fetitelor” care isi fac veacul prin hotelurile de lux din Targu Mures. Criza economica are si reversul ei, unul favorabil pentru cei care apeleaza la serviciile prostituatelor. Mai nou, ei se bucura de fantezii sexuale pe care, pe timp de normalitate, nu si le-ar fi permis.

Ana Buta

“De regula, o partida de sex in trei este mai scumpa, dar am ajuns sa ne fie foarte greu. Clientii se uita la orice leu, asa ca am fost nevoite sa ne adaptam”, sustine Eva, una dintre liderele “fetelor”.
Ea a facut si o analiza ampla a fenomenului pe timp de criza. Una dintre observatii este aceea ca mentalitatea, dar si comportamentul clientilor s-au schimbat, in sensul ca sunt mai “disperati”.
“Pe unii ii vezi ca ar vrea, dar se gandesc la bani. Unii chiar nejustificat, pentru ca eu stiu ca nu le mor copiii de foame. Atunci mi-a venit ideea cu oferta. Unii considera ca este buna si nevasta, dar daca ii tentezi cu ceva pervers, atunci ii castigi. E o chestie de management”, a spus Eva. Fetele au un tarif de 100 de euro, toata noaptea, prin urmare acum clientii se pot bucura de doua la acelasi pret.
“In afara de asta, noi nu calculam cursul euro ca bancile, ci la 4 lei/euro. In pret intra si ingrediente precum frisca si prezervativele, pe care le asiguram tot noi. Cred ca este destul de onorabil”, a conchis fata.
Dat fiind faptul ca nu sunt foarte multe, a fost destul de usor sa impuna oferta pe piata. Tot ele se plang de concurenta neloiala facuta de fetele de pe centura si de cele de pe strada Calarasilor – o strada din Targu Mures devenita celebra deoarece aici stau noaptea prostituatele – care au scazut extrem de mult preturile.
Prostituatele de lux spun insa ca, pe langa siguranta si curatenie, ele ofera mai multe placeri clientilor.
“Alea se duc pe 10 lei si fac un sex oral in masina. E treaba lor, noi avem oricum clientii nostri, care nu s-ar preta la asa ceva. Si avem si noi demnitatea noastra. Doar nu o sa cobor de la Dom Perignon la halba de bere”, a conchis Eva.

Leave a Reply