Articol publicat in ziarul Cancan
Sambata, 14 Februarie 2009
Detalii aici …

Andreea si Elisabeta primeau de la clientii VIP pana la 500 de lei, in functie de serviciile prestate! Bomba in dosarul “Sex la Salonul de Masaj”! Doua angajate ale bordelului mascat intr-un salon de masaj in centrul Capitalei confirma ceea ce CANCAN a dezvaluit in exclusivitate, si anume ca au avut parte de orgii sexuale cu VIP-uri.

Ramona Lica

Procurorii bucuresteni care au trimis, ieri, in judecata pe cei trei proxeneti – Sorin Gherman, Ciprian Dumitru si Petre Stefan – nu au gasit niciun fel de indiciu care sa ateste faptul ca inregistrarile video ale camerelor de supraveghere au fost facute la bordel pentru a santaja clientii prostituatelor.
Potrivit rechizitoriului, aflat in posesia ziarului CANCAN, cele doua fete audiate, Andreea B. si Elisabeta M., au declarat ca printre clientii care frecventau salonul de masaj erotic se aflau si “persoane publice, artisti, oameni politici, persoane publice (…) etc.” Declaratiile fetelor au fost consemnate in materialul de urmarire penala. “Veneau in general politicieni, cantareti, genul de oameni pe care ii vezi la televizor, VIP-uri. Totul se petrecea dupa regulile unui bordel. Eram in living, imbracate cat mai sumar – adica aveam o costumatie adecvata: chilot tanga, sutien si pantofi cu toc – si clientul alegea. Totul sub privirile atente ale celor doi barbati care ne pazeau, dar si ale camerelor de supraveghere disimulate”, au declarat fetele. Nu era tocmai ieftin sa te distrezi acolo, o recunosc chiar angajatele bordelului. “Preturile practicate erau piperate, demne de o clientela pe masura, plecau de la 150 de lei pana la 500 de lei.
Doua milioane era sexul cu finalizare orala, trei milioane cu doua fete, patru milioane cu trei fete, cinci milioane deplasarea la hotel”, au mai povestit angajatele salonului.

Leave a Reply