Articol publicat in ziarul Cancan
Marti, 17 Februarie 2009
Detalii aici …

Modelul Roxana Dita s-a trezit cu mai multe fotografii pe un site de videochat, dar neaga ca ar fi lucrat vreodata in aceasta industrie din postura de “fantezie sexuala”. Bruneta sustine ca pozele respective au fost in posesia unui fost iubit de-al ei, care, dupa despartire, i-a jucat o festa.

Cunoscuta in showbiz ca manechin, dar mai ales ca iubita a unor VIP-uri din lumea mondena, Roxana Dita a avut parte de o surpriza destul de neplacuta, dupa ce mai multa lume a constatat existenta unor fotografii cu ea pe un site specializat pe videochat, www.ifriends.net. Confruntata cu aceasta problema, bruneta a negat ca ar fi facut vreodata videochat, dar ne-a declarat ca a existat un set de fotografii indraznete care a ramas in posesia unui fost iubit al ei, care se ocupa cu asa ceva. Ea crede ca a fost victima unei razbunari din dragoste sau chiar a unei glume proaste facuta de fostul ei partener, care, dupa ce si-au incheiat relatia, ar fi postat acele poze fara acordul ei. “Nu am facut niciodata asa ceva. As recunoaste, daca faceam, ca nu e ca si cum te-ai prostitua. Pana la urma, ce mare lucru e, stai in fata unei camere si te dezbraci, nu e ceva asa de rau. As fi recunoscut, dar nu am facut. Stiu ca erau niste poze cu mine, pe care nu le mai avea decat fostul meu iubit, Alex, care de altfel mi le-a si facut. Poate ca el le-a pus pe site, dupa ce ne-am despartit, ca razbunare sau, mai degraba, ca o gluma proasta, pentru ca, la vremea aceea, acum cativa ani, el era un pusti”, ne-a declarat Roxana. Totusi, ea ne-a marturisit ca a lucrat in industria videochat-ului din postura de patroana. “Mi-am facut si eu la un moment dat o firma de videochat. Alex se ocupa cu asta, dar nu a mai avut bani si am investit eu. Dar nu m-a tinut mult, pentru ca nu ma pricepeam la partea administrativa. Trebuia sa trimit niste acte la ifriends si alte site-uri de acest gen si, cum nu stiam, am inchis repede afacerea”, ne-a spus ea.
“Mi-a spus ca e suficient sa petrec cu el cateva nopti”

Roxana a cochetat o vreme si cu muzica, dar nu a avut mai mult succes. Tentativa ei de a se lansa in industria muzicala s-a soldat un scandal cu iz sexual si, ulterior, cu esecul. “Renunt la muzica, desi mi-am bagat toti banii in asta. Lucrasem cu DJ Sava la album si am vazut ca el nu zicea niciodata cati bani ma costa. Dupa ce mi-a facut piesele si l-am intrebat cat e onorariul lui mi-a spus ca e suficient sa petrec cu el cateva nopti la mare. Asta dupa ce s-a asigurat ca nu este iubitul meu in preajma atunci cand vorbeam la telefon despre asta”, ne-a marturisit Roxana.
(C.C.)

Leave a Reply