Articol publicat in ziarul Cancan
Sambata, 14 Februarie 2009
Detalii aici …

Un salon de infrumusetare din Timisoara a fost luat cu asalt, in ultimele zile, de zeci de tinere care vor sa experimenteze ceva inedit de Ziua Indragostitilor. Reprezentantele sexului frumos care vor sa-si impresioneze iubitii, logodnicii sau chiar amantii isi tund parul pubian in forma de inimioara. Exista si cliente mai pretentioase, care vin cu modelul de acasa.

Carolina Tudor

Daca pana nu demult erau la mare cautare modelele geometrice, anul acesta, de Ziua Indragostitilor, moda s-a schimbat, tinerele preferand sa-si coafeze parul pubian in forma de inimioara sau sa redea numele partenerilor de viata.
Unele tunsori necesita o adevarata arta. Nu este usor sa realizezi o litera, o sageata sau o jumatate de inima. “Ne-am obisnuit clientele ca, in fiecare an, de Valentine?s Day, sa venim cu ceva nou. Anul acesta dorim ca, in intimitate, fetele sa-si socheze partenerii cu o inimioara rosie, in zona pubiana”, a spus Iovanca Degianschi, cosmeticiana unui salon aflat in zona centrala a Timisoarei.
In ultimii ani, numarul amatoarelor de freze pubiene a crescut simtitor, in special in apropierea sarbatorilor sau inainte de concediul de vara.
Pentru Ziua Indragostitilor, doritoarele s-au programat la “tunsoare” cu cateva saptamani inainte. Costurile nu sunt mari. Pentru numai 20 de lei, efectul este garantat.
Iovanca Degianschi a mai spus ca unele cliente vin cu desenul de acasa, ceea ce le usureaza munca.
O astfel de frizura necesita cel mult o jumatate de ora, iar rezultatul este de exceptie.

Leave a Reply