Articol publicat in ziarul Cancan
Miercuri, 11 Martie 2009
Detalii aici …

Scandal sexual la una dintre cele mai cunoscute institutii de invatamant din Capitala: CANCAN a intrat in posesia unei inregistrari video, in care bibliotecara de la Grupul Scolar “Mircea Vulcanescu” este surprinsa in timpul unei partide de sex oral, totul petrecandu-se printre sutele de carti, chiar in biblioteca liceului.

Iulian Tanasescu

Protagonista filmuletului XXX este Maria Ciocarlan, o femeie in varsta de aproximativ 40 de ani si cu par alb. Dupa ce se asigura ca usa este inchisa si ca nimeni nu ii poate surprinde in flagrant, bibliotecara incearca sa-si con-vinga partenerul sa intretina si raporturi sexuale normale. “Hai, ma, sa facem sex!”, se roaga aceasta de baiat, care, initial, refuza partida de sex oral, tanarul explicandu-i ca nu are prezervativ. Si incercarea de a-l convinge sa se duca sa-si cumpere un prezervativ se soldeaza cu un esec, ea alegandu-se doar cu promisiunea ca va fi sunata mai tarziu, in cursul serii. Partida de sex oral continua apoi, bibliotecara oprindu-se doar de doua ori: pentru a verifica daca usa este bine inchisa si pentru a-si intreba partenerul daca fumeaza.
In rest, ea asculta cu strictete toate indicatiile baiatului, nemultumit la un moment dat ca bibliotecara isi bate joc de meserie. Contactata de reporterii CANCAN, conducerea liceului a declarat ca bibliotecara a fost convinsa sa isi dea demisia. “Noi nu vrem sa ni se asocieze numele cu acest caz. Am sesizat deja politia judiciara. S-a intamplat in biblioteca, dar nu cu un elev”, au precizat reprezentantii liceului.

Leave a Reply