Articol preluat de pe: ServerZone.ro

Dupa terminarea licentei de BitDefender Internet Security 2008 am decis trecerea la varianta 2009 a produsului. Cu o interfata noua si cateva mici modificari produsul reuseste sa se mentina pe linia de plutire, putand astfel spune ca este unul super OK. Un avantaj foarte mare al produselor BitDefender il reprezinta faptul ca produsele pentru “uz casnic” au licenta valabila pentru 3 statii de lucru, deci pretul devine foarte convenabil per calculator.

bitdefender 2009 licenta 3 calculatoare

Nu pot ascunde faptul ca am avut 2-3 mici probleme cu antivirusul si am incercat sa iau legatura cu cei de la suport tehnic prin intermediul contului My BitDefender, si am ramas din nou foarte placut surprins. Indiferent de ora din zi, mi s-a raspuns prin softul de chat online in numai cateva secunde. Asistenta tehnica ce-i drept se ofera doar in limba engleza, iar cei care iti raspund au o pregatire medie, dar totusi te ajuta.

Ce imi place la acest produs, este faptul ca este unul complet. Softul contine:
– Antivirus
– Firewall
– AntiSpam
– Criptare conversatii
– Control parental
– Verificare vulnerabilitati
– Mentinerea la zi a softurilor si a sistemului de operare
– Reteaua mea BitDefender
– Seif fisiere

Prin crearea unei retele BitDefender, se permite formarea unei conexiuni locale intre calculatoarele pe care ati instalat antivirusul, putand astfel scana prin intermediul retelei periodic celelalte statii de lucru.

Contrar faimoaselor legende, si anume ca BitDefender este un mare consumator de resurse si ca ingreuneaza sistemul de operare, pot spune ca fanomenul nu si-a mai facut simtita prezenta nici la varianta 2008, nici la varianta 2009 a produsului. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure.

bitdefender internet security 2009 licenta 3 calculatoare

Leave a Reply