Articol publicat in ziarul Cancan
Joi, 11 Martie 2010
Detalii aici …

Psihologii avertizeaza asupra faptului ca multe dintre cuplurile care le intra in cabinete se plang ca nu au o viata sexuala implinita. Rutina, grijile cotidiene, fuga dupa bani si neajunsurile sunt doar cateva dintre motivele care tulbura libidoul. Ce-ti ramane de facut cand nu mai ai chef de sex, iar partenerul tau este intaratat la maximum?

Organizeaza cine romantice!
Barbatii se gandesc la sex o data pe minut, in timp ce numai 25% din reprezentantele sexului frumos pot spune acest lucru. Indiferent care dintre parteneri nu mai are chef de sex este important sa organizati frecvent cine romantice. Nu uita ca glandele sexuale sunt stimulate de anumite alimente cu efect afrodiziac! Nu trebuie sa-ti lipseasca de la nicio cina romantica ardeiul iute, care are efecte miraculoase in cresterea apetitului sexual. Pestele sau fripturile pe care le savurati la masa trebuie “stropite” cu 250 de ml de vin negru sau cidru de coacaze. Vinul rosu te scapa de inhibitii! Bea un pahar de vin rosu dupa masa si vei fi mai deschis la fanteziile partenerului! Efectele sporesc daca in acest vin topesti cateva cubulete de ciocolata.

Discuta despre fanteziile tale!
Armonia in cuplu este bazata in mare parte pe o buna comunicare intre membrii cuplului. De cele mai multe ori, odata cu lipsa discutiilor privind fanteziile in dormitor, apare rutina si refuzul avansurilor fata de partener. Accepta dialogul intim, fara inhibitii si prejudecati cu partenerul de cuplu! Fii sincer si spune-i ce te-ar putea duce pe culmile placerii absolute. O persoana nu poate fi considerata nimfomana doar pentru ca te doreste des. Partenerul trebuie, insa, sa simta ca esti dispus sa rezolvi problema.

Nu trece peste preludiu!
Precursorul actului sexual, preludiul, are un rol important in cresterea apetitului. Acesta poate implica sarutari ale zonelor erogene, atingeri senzuale, dar si jocuri erotice, oferindu-va astfel sansa de a va cunoaste reciproc propriul trup. Garantia unei partide de sex de neuitat sta in puterea unui preludiu intens. Oricat de stresat ai fi si oricat n-ai avea chef de sex, un preludiu reusit iti induce dispozitia fizica si psihica de care ai nevoie pentru o partida excelenta de amor.

Alege satisfactia reciproca!
Cheia succesului catre o partida de amor reusita este satisfacerea reciproca. Tine cont si de placerile partenerului si incearca sa-i indeplinesti orice dorinta care te avantajeaza si pe tine. Nu exista o pozitie anume in care sa fie placut sa faci sex. Experimentati impreuna, gasiti pozitia preferata, dar nu ramaneti la ea, ci continuati sa incercati sa descoperiti si alte posturi incitante.

Bucura-te de sex oricand si oriunde!
Daca vrei ca relatia sa mearga considera ca este normal ca libidoul sa fie diferit la fiecare partener. Important este sa va bucurati de sex oricand si oriunde! In functie de preferinte, patul din dormitorul vostru, covorul din sufragerie, autoturismul personal sau chiar sala de cinematograf pot constitui un cuibusor de nebunii excelent. Trebuie doar ca fiecare sa lase de la el.

Leave a Reply