Articol publicat in ziarul Cancan
Marti, 29 Iunie 2010
Detalii aici …

Vrei sa te bucuride mai mult spatiu verde in zilele toride de vara? Te-ai saturat de certurile cu vecinii cand petreci pana seara tarziu? Ia in calcul posibilitatea achizitionarii unei case la curte, undeva la tara. Iata cateva motive:

Respiri aer mai curat!
Programul zilnic de lucru iti reduce considerabil timpul pe care il aloci excursiilor si vacantelor la sat. Locuind la curte vei respira aer mai curat si-ti vei imbunatati semnificativ starea de sanatate. Vei scapa si de zgomotele deranjante ale vecinilor.

Ai fructe si legume proaspete!
Pe langa faptul ca activitatile pe care le implica ingrijirea plantelor si a pomilor au efecte relaxante asupra ta, vei fi sigur ca vei consuma fructe si legume proaspete, sanatoase, pe toata perioada verii.

Dai petreceri in aer liber!
Va fi mult mai placut sa stai la o sueta cu prietenii si familia sau sa te distrezi la petreceri organizate in aer liber, in propria curte. Vei avea ocazia sa inlocuiesti plictisitoarele intalniri de la restaurante.

Iti parchezi masina gratuit!
Odata mutat la tara vei avea destul teren in jurul casei, unde vei putea sa-ti adapostesti autoturismul fara riscul de a nu-l mai gasi a doua zi. In plus, nici nu va trebui sa platesti pentru locul de parcare.

Iti cresti prietenul patruped intr-un mediu sanatos!
Nu poti sa-i faci mai mult bine bunului tau amic patruped decat sa-l tii in zilele calduroase la curte. Doar aici va avea suficient spatiu de joaca si isi va gasi locul potrivit ca sa se refugieze pe timp de arsita.

Leave a Reply