Se stie ca tendinta omului este de a evolua si de a gasi solutii cu ajutorul tehnicii moderne pentru orice, mai ales pentru ceea ce ne-ar putea ajuta sa fim mai frumosi si mai sanatosi. Dar acest lucru nu este chiar o regula pentru ca in domeniul pensatului, cel putin, revenim la o tehnica extraodrinara veche chiar de pe vremea imperiului persan.
Este vorba despre pensatul cu ata de cusut.

Pentru europeni si mai ales pentru America, aceasta tehnica pare ceva revolutionar prin simplismul de a o realiza, desi rezultatele sunt de o mare precizie si complimentele apar ca ceva firesc. Dar asa cum am zis, nu este nimic nou sub soare doar ca pana acum nu a fost introdusa in saloane la scara larga. Pana acum ceva vreme puteai gaseai cosmeticiene specializate in aceasta tehnica numai prin anumite imprejurari, cel mai des in comunitatile indiene sau turce. Din fericire pentru femeile din toata lumea, din ce in ce mai multe saloane si-au specializat cosmeticienele in aceasta tehnica veche si clientele multumite au inceput sa le confere profituri inimaginabile.
Vorbesc din proprie experienta, cand spun ca o data ce ai incercat aceasta modalitate de a te pensa, nu vei mai dori niciodata sa vezi penseta, ceara sau altele asemanatoare.

Tot ce ai nevoie este o papiota cu ata de cusut si maini indemanatice (fie ca este vorba de ale tale sau de o cosmeticiana). Ata se rasuceste si cu ajutorul ei se da forma sprancenelor, se elimina surplusul, se poate face practic orice ti-ai dori. Si chiar se foloseste aceasta tehnica pentru a epila parul de pe fata, mustata etc.
Procedura nu este deloc dureroasa, comparand cu penseta, este chiar ca o usoara mangaiere, pielea ramane catifelata, nu te inrosesti (decat daca ai o piele foarte uscata sau sensibila), firele cresc mai greu la loc, este cat de igienica posibil deoarece se foloseste ata sterila si dupa folosire se arunca.

Singurul lucru pe care trebuie sa il infrunti la aceasta tehnica este teama de ceva nou si sa ai incredere in cosmeticiana care iti va face procedura.Daca esti mai sceptic/a, vizioneaza filmuletele de mai jos si in mod sigur te vei convinge:

si in romana:

Ce ziceti? veti incerca aceasta tehnica?
Si poate am uitat sa spun, dar cu aceasta tehnica, stai si mai putin la salon deoarece se face mai repede decat prin alte modalitati.

Astept paraeri si impresii!

Leave a Reply