Fetitele mereu sunt fascinate de fundite si cu cat sunt mai colorate cu atat este mai bine. Dar indiferent de varsta, inca putem purta o funda chic, realizata chiar din propriul par. Lady Gaga a fascinat cu aparitiile sale in care avea parul coafat in acest mod si ati fi chiar uimite sa vedeti cat de usor se poate realiza.Chiar daca nu iti iese din prima, la a doua incercare, in mod sigur va fi un scucces.Mai ales daca ai un mic ajutor din partea fixativului, cearei de par si un pieptene.
Cu putina indemanare, funda se poate realiza atat la propriul par dar cat si pe al altei persoane. Fetitele in mod sigur vor fi entuziasmeate de idee si acum chiar se pot asorta cu mamele lor in ceea ce priveste acest stil de coafura, pentru ca in tutorialele de mai jos avem diverse modalitati si tehnici de a realiza funda (cu tot parul, pe jumatatea lungimii parului, ca si “accesoriu” la clasica coada de ponei etc.). Ramane doar sa le priviti pe toate si sa experimentati.

In principiu aveti nevoie de urmatoarele ustensile: elastice de par (preferabil de culoarea parului), agrafe de par, pieptene, fixativ. Optional: ceara de par, pieptene pentru tapat, ondulator, spray pentru luciu/

Funda de par in crestetul capului, implicand tot parul

Funda ce accesorizeaza coada de ponei

Funda pentru par mediu spre lung, implicand jumatate din par

Funda pentru par lung, stil mai elegant

Leave a Reply