Articol publicat in ziarul Cancan
Luni, 08 Septembrie 2008
Detalii aici

CANCAN a intrat in posesia unor informatii – bomba legate de scandalul prostituatelor din anturajul echipei nationale de fotbal si al conducerii FRF

Scandalul aprins de Dumitru Dragomir cu privire la prostituatele care se invart in anturajul nationalei de fotbal si al oficialilor FRF are radacini adanci. Cel putin asa reiese dintr-o serie de informatii-bomba si fotografii-paparazzi care au intrat ieri in posesia reporterilor CANCAN. Dezvaluirile de vineri ale presedintelui LPF si esecul umilitor de a doua zi al “tricolorilor” in fata anonimei Lituania n-au facut decat sa sparga acum o buba care era coapta de mai multa vreme. Mai precis, din perioada in care Mircea Sandu l-a adus, in dreapta lui, in FRF pe Florin Prunea.
Dumitru Dragomir a aruncat vineri, asa cum aratam mai sus, acuzatii extrem de grave despre care a subliniat ca are probe de netagaduit. Seful LPF a marturisit ca Prunea este “pestele Federatiei”, ca a dus dame de consumatie in cantonamentele “tricolorilor” de la Constanta sau din Belarus!
Peste toate acestea, reporterii CANCAN au descoperit insa alte informatii incendiare.

S-au imbatat si au cerut femei in turneul din SUA 2006!

Surse din apropierea echipei nationale ne-au dezvaluit ca episoadele Constanta sau Belarus au fost prefatate de alt urias dezmat: turneul din mai 2006 in America. “Intre meciurile jucate acolo, organizatorii ne-au invitat in mai multe seri la petreceri. Odata am fost in barul unui roman stabilit acolo. A iesit dezmat. Baietii au baut, au fumat, iar unii dintre ei au plecat cu fete de 17-18 ani. Cei mai activi au fost Lobont si Tamas, care nu s-au dezlipit de niste pustoaice. Aproape toti, insa, au stat pana pe 04.00-05.00 si s-au facut praf!”, ne-a declarat sursa noastra, sub protectia anonimatului. De altfel, de la acel chef de pomina exista si un filmulet, care, la un moment dat, a circulat pe net, dar a fost retras de autorul lui! “Un prieten a filmat cu o camera mica tot dezmatul. A facut si capturi pe care le-a dat unor ziare, iar pozele au facut atunci tam-tam. Filmuletul pe care-l are este insa mult mai tare: Lobont, intins pe o canapea, tinea doua tipe pe genunchi. Era la o masa cu Buga si Tamas. Si ei erau cu fete?”, a adaugat sursa CANCAN.
De turneul respectiv s-a ocupat din partea FRF Florin Prunea. Ca si in cazurile dezvaluite de Dumitru Dragomir, tot Prunea ar fi fost si atunci tartorul, el le-ar fi cerut organizatorilor un “program artistic complet”, cu iesiri in cluburi si fete care sa tina companie “tricolorilor”.

Au facut show cu 4 femei!

De altfel, legat de Prunea, CANCAN a primit, pe celebra adresa de e-mail pont@cancan.ro, un set de fotografii, care au o poveste incredibila! Pozele de tip paparazzi au fost realizate in 18 ianuarie 2007, in intervalul orar 21.30-23.55. Potrivit surselor noastre, in acea seara, Prunea si Constantin Iacov (ex-patronul lui FC National) s-au “rasfatat” cu doua blonde si doua brunete sexy intr-un apartament de lux, pe care l-au inchiriat in spatele hotelului Bucuresti. Oficialul FRF si fostul patron al lui FC National au ajuns la locatia respectiva inaintea damelor de companie, iar dupa trei ore de desfatare blondele au parasit primele imobilul la ora 23.27. La nici doua minute distanta, din bloc au iesit si cele doua brunete. Apoi, la 23.53, Prunea si Iacov au coborat si ei. Au mai vorbit cateva minute langa Mercedesul pe care Iacov il avea la acea data, dupa care fostul patron al lui FC National a fost luat de sofer, iar Florin Prunea s-a urcat intr-un taxi. Sursele CANCAN sustin ca, astfel, marea prietenie a lui Prunea cu Iacov a fost sudata de pasiunea comuna pentru femei. Dincolo de acest lucru, este cel putin suspecta apropierea dintre un patron (pe atunci) al unui club de fotbal si un oficial al FRF, practic o persoana care ar trebui sa fie echidistanta in raport cu toti competitorii. Scandalul prostituatelor din sanul “nationalei” si al FRF ascunde insa si alte povesti uluitoare, asupra carora vom reveni in numerele urmatoare.

Leave a Reply