Articol publicat in ziarul Cancan
Vineri, 03 Octombrie 2008
Detalii aici …

Aparent, pedofilul arestat marti seara de politistii constanteni era un om cumsecade, cu studii superioare, linistit, angajat al unui hipermarket. Dincolo de aceasta masca, insa, Iulian Blanariu era o bestie: racola minore, le viola, filma toate scenele si se “lauda” cu ele pe internet.

Carmen Mocanu

Filmele difuzate au fost cele care l-au dat de gol. Politistii au primit o sesizare din care reiesea ca un constantean violeaza fetite si au mers pe acest fir pana cand i-au dat de capat. Asa au ajuns la Iulian Blanariu, de 42 de ani, care racola fete cu varste intre 10 si 15 ani, le momea in apartamentul sau si le viola. Filma scenele si le posta pe internet, ca sa vada si altii ce facea el. Totul a inceput in urma cu trei ani, dar nimeni nu a stiut nimic. Fetelor le era frica sa le spuna parintilor ce s-a intamplat, iar el nu dadea nimic de banuit, sub aspectul de om pasnic.
In urma cu cateva zile, patru DVD-uri au ajuns pe mana unui tanar care, dupa ce a vazut imaginile, a anuntat politia. La perchezitie, din locuinta lui Iulian Blanariu au fost ridicate un calculator si mai multe DVD-uri si CD-uri in care acesta apare in timp ce intretine relatii sexuale cu mai multe minore. Procurorii spera sa afle cu exactitate cate fete i-au cazut pe mana lui Blanariu. Pana acum, politistii au gasit doua dintre victime, o fata de 15 ani si una de numai 10 ani.

Leave a Reply