Articol publicat in ziarul Cancan
Joi, 20 Noiembrie 2008
Detalii aici …

Patru tineri acuzati ca fac parte dintr-o retea de proxeneti au fost pusi in libertate de magistratii Curtii de Apel Constanta, cu toate ca in dosar existau probe grele impotriva lor: gruparea racola tinere, printre care si minore, pe care le tinea sechestrate si le obliga sa se prostitueze.

Carmen Mocanu

Liderul retelei, Chirieac Aristocrates Gheorghe, zis Arinel, Sali Ervin, Catalin Florin Petcu si Adil Rasid au intrat in atentia anchetatorilor, dupa ce un barbat a informat politistii ca acestia profita de serviciile sexuale oferite de anumite fete, printre care multe minore, pe care le forteaza sa practice prostitutia. Dupa ce oamenii legii au intrat pe fir, s-a descoperit ca cei patru indivizi racolau clientii, pentru fetele pe care le tineau sechestrate, prin anunturi la mica publicitate. Politistii au descoperit sase locatii, printre care si motelul “Barzotti” din Constanta, unde proxenetii isi duceau clientii dornici de partide de sex incendiare. Una dintre minore, care a fost salvata de politisti, a declarat ca erau obligate sa intretina relatii sexuale cu 30 – 35 de clienti pe zi. Astfel, o singura fata obtinea aproximativ 2.000 de euro, bani care intrau in buzunarele proxenetilor. O alta tanara a depus plangere impotriva acestora, afirmand ca a fost sechestrata intr-un apartament din Constanta, unde era obligata sa faca sex cu barbati selectati de proxeneti. Mai mult, una dintre tinere, Ionela Mihai, spune ca se simte si acum in pericol.
Fata a precizat ca, pana sa fie arestat, liderul retelei, “Arinel”, a urmarit-o multa vreme, pentru a o convinge sa-si schimbe declaratiile.

Leave a Reply