Articol publicat in ziarul Cancan
Luni, 26 Ianuarie 2009
Detalii aici …

Controversata Magda Ciumac are o reputatie proasta inca de cand era mica. Colegii de scoala generala povestesc ca avea obiceiul sa se culce cu tot satul, daca era platita, si sunt convinsi ca femeia si-a inscenat, recent, rapirea.

Cristina Baciu

Numele ei real de fata era Margareta Asimnicesei si a locuit, timp de cinci ani, impreuna cu parintii ei si cei patru frati in comuna Mandra, din judetul Brasov, de unde s-a mutat dupa ce a terminat opt clase. Originara din Moldova, familia s-a mutat temporar, dupa ce tatal ei fusese detasat sa lucreze pe santierul din localitate. Gazda Magdei, Ioan Zara, isi aminteste si astazi comportamentul scandalos al fetei, in scoala generala. “Era un dracusor de mica. Numai belele facea si se ducea cu toti din sat”. Si fostii ei vecini isi aduc aminte de ea ca de o “vagaboanda” care le cerea bani in schimbul unor partide de sex. Satenii, printre care si un fost iubit al ei, Petrica, sunt convinsi ca vedeta nocturna de la OTV si-a inscenat rapirea care a facut atata valva in presa. “Cat a fost aici, la scoala, era prietena mea. Am avut o relatie de un an de zile. Era o vagaboanda. Nu mergea numai cu mine. Mergea cu cine ii dadea bani. La mine venea aproape in fiecare zi pentru ca munceam si aveam de unde sa ii dau”, s-a confesat fostul ei iubit, Petrica. “Ii dadeam cam cat ar fi acuma 5 lei, pentru o partida. Pentru atata se ducea cu oricine si acuma face pe fandosita si fata cinstita. Doar toti stim cum era inca de pe atunci. Si doar nu era decat o copila de generala. Cum sa nu o credem in stare ca si-a inscenat rapirea?”, ne-a marturisit Valeriu.
Cand s-au mutat la Fagaras, Magda a furat de la un sofer turc, Elbeylioglu Mehmet Ali, 3.600 de dolari. Avea pe atunci 16 ani si a fost condamnata pentru furt calificat la “libertate supravegheata, pe timp de un an, prin incredintarea supravegherii mamei sale”, potrivit sentintei Judecatoriei Fagaras.

Leave a Reply