Articol publicat in ziarul Cancan
Marti, 17 Februarie 2009
Detalii aici …

Actrita britanica Naomi Watts, interpreta lui Ann Sarrow din filmul “King Kong”, mizeaza pe atuurile fizice pentru a atrage cat mai multi spectatori in salile de cinema. In ultimul film, ea apare in costumul Evei.

Alina Creanga

Desi a devenit mamica la jumatatea lunii decembrie, actrita britanica Naomi Watts nu este genul de artista care sa stea prea mult departe de platourile de filmare. Asa se face ca la nici doua luni de cand l-a adus pe lume pe micutul Samuel, vedeta din “King Kong” s-a intors la munca si a inceput sa lucreze la pelicula “Mother and Child” (Mama si copilul), in regia lui Rodrigo Garcia. Din cate se pare, filmul va cuprinde cateva scene fierbinti care o au ca protagonista pe frumoasa actrita, in varsta de 40 de ani. Imaginile au fost publicate de site-ul egotasic.com.

Face furori printre cameramani

“Din punctul meu de vedere, scena balconului, in care Naomi Watts apare goala, este cea mai buna din toata pelicula. Am filmat-o zilele trecute, in Marina Del Rey, California, iar Naomi s-a comportat ca o adevarata profesionista. S-a dezbracat de fata cu toata lumea, fara inhibitii. Trebuie sa spun ca si-a recapatat silueta in timp record, spre bucuria noastra, a celor care am participat la filmare”, a povestit unul dintre cameramanii care lucreaza la pelicula regizata de Garcia. “Liev Schreiber (n.r. – iubitul lui Naomi) este un tip foarte norocos. Are o partenera de viata superba, care i-a mai daruit si doi baieti minunati. Desi sunt foarte mici, Alexander si Samuel vin adesea pe platourile de filmare impreuna cu mama lor”, a adaugat aceeasi sursa.

Leave a Reply