Articol publicat in ziarul Cancan
Joi, 5 Februarie 2009
Detalii aici …

Ieri dupa-amiaza, paparazzii CANCAN au intrat intamplator in clubul Shade din Piata Romana, unde au avut o surpriza de proportii. Inauntru acestia au dat nas in nas cu Daniela Crudu, asistenta lui Razvan si Dani, complet dezbracata.

Alina Oprea

La aproape doua ore dupa incheierea matinalului de la Antena 1, Daniela Crudu a iesit grabita din sediul televiziunii si a alergat, incalcand si anumite reguli de circulatie, catre zona Romana, mai exact la clubul Shade.
Fara sa stie ce se intampla in interior, paparazzii au intrat dupa proaspata vedeta, surprinzand-o in timp ce se pregatea pentru un pictorial fierbinte ce va aparea intr-unul dintre numerele viitoare ale revistei “Playboy”. Surprinsa de aparitia unei persoane straine de echipa de la celebra revista pentru barbati, Crudu a incercat sa se ascunda, rusinandu-se brusc.
Cu totul neasteptat colegii nostri au vazut, in timp ce se indreptau spre iesire, tatuajul pe care Daniela si l-a facut in zona intima si pe care, probabil, cititorii revistei “Playboy” il vor putea vedea in detaliu.

Leave a Reply