Articol publicat in ziarul Cancan
Sambata, 14 Februarie 2009
Detalii aici …

Vedeta TV a aflat in urma cu doua zile sexul bebelusului care se va naste peste aproximativ patru luni si jumatate. Iar rezultatul a fost cel sperat atat de ea, cat si de sotul ei, fotbalistul Claudiu Niculescu. Acesta a fost nevoit sa se bucure de la distanta, aflandu-se in cantonament in Antalya.

Sabina Ivanica

Dupa ce in ultima perioada in show-bizul autohton au venit pe lume numai fetite, ginecologul a scapat-o pe Diana Munteanu de emotii si a anuntat-o ca va avea un baietel. Vestea a fost o implinire a dorintei viitorilor parinti.
“Avem puta! Este baietel! Medicul spune ca probabilitatea sa se fi inselat este destul de mica, pentru ca ceea ce a vazut acolo nu era cordonul ombilical”, ne-a declarat, fericita, Diana. In ceea ce-l priveste pe tatic, Claudiu Niculescu a primit vestea prin telefon. In momentul in care sotia lui si-a facut ecografia, el se afla in cantonament in Antalya.
“S-a bucurat nespus cand l-am sunat si i-am dat vestea. Din pacate, nu am putut sarbatori impreuna evenimentul. Dar sigur o vom face saptamana viitoare, cand se va intoarce acasa”, sustine Diana. Desi pentru ea este o perioada delicata, viitoarea mamica este nevoita sa stea departe de sotul ei. “Nu este usor. De fapt, este destul de greu… Deocamdata este mama la mine, iar prezenta ei face despartirea mai usoara”, ne-a marturisit vedeta.

Isi baga nasii in sedinta

Acum ca stiu sexul copilului, Diana si Claudiu trebuie sa se hotarasca asupra numelui. Insa, nu o vor face de unii singuri.
“Saptamana viitoare, cand se intoarce Claudiu, ii chemam si pe nasii nostri, Mihaela si Cristian Borcea, si vom face un brain storming pentru numele de botez. Exista si o lista pe care eu si sotul meu am tot adaugat diferite variante, insa pe cea finala va mai dura pana o stabilim”, ne-a mai spus Diana.

Leave a Reply