Articol publicat in ziarul Cancan
Marti, 24 Februarie 2009
Detalii aici …

Tanara a ocupat locul 3 la “Miss Romania 2008” si, de curand, s-a logodit cu fotbalistul lui Inter Milano Cristi Daminuta

Bianca Jurca, una dintre finalistele de la “Miss Romania 2008”, care, pana nu demult, a fost sefa de cabinet a prefectului de Timis Ovidiu Draganescu, are un trecut tumultuos! Senzuala tanara a lucrat cu cativa ani in urma, in Italia, ca stripteusa intr-un club de noapte, insa un esec amoros a determinat-o sa se intoarca in Romania.

Adrian Nicolae

Anul trecut, Bianca a fost o vreme secretara prefectului Ovidiu Draganescu. Surse din anturajul politicianului sustineau ca, de fapt, mama Biancai, o femeie influenta, i-ar fi aranjat acesteia sa ocupe postul respectiv. Tanara a fost insa concediata, spunand la acea data ca iubita politicianului era geloasa pe ea. “Nu s-a procedat corect in cazul meu, dar asta e viata!”, a marturisit Bianca.
Dupa acel episod, viata tinerei a luat o intorsatura fericita. Fosta secretara a prefectului de Timis s-a inscris la “Miss Romania 2008”, unde a ocupat locul 3, iar in viata ei si-a facut aparitia fotbalistul lui Inter Milano Cristi Daminuta. Despre trecutul Biancai, putine persoane stiu insa cate ceva. Reporterii CANCAN au aflat ca, pana sa se afirme la “Miss Romania”, domnisoara Jurca a fost dansatoare intr-un club de striptease din Italia, mai precis in barul Les Folies, in Padova.
Acolo a lucrat alaturi de alte romance. Prietenul ei din acea perioada, un anume Marius, n-a putut accepta programul de noapte al fetei si a decis sa puna punct relatiei.
Bianca a suferit o vreme, dupa care a intalnit un prosper om de afaceri din Roma. N-a avut noroc in dragoste nici cu acesta. Astfel, a revenit in Romania, unde l-a cunoscut pe fiul unui medic. A fost o iubire trecatoare. Mai nou, Bianca a cazut in bratele lui Cristi Daminuta. Acesta a declarat pentru CANCAN ca are ganduri serioase cu frumoasa banateanca: “La inceput am fost doar amici, pe urma eu am plecat la Milano, dar am mai pastrat legatura. Am sunat-o dupa concursul “Miss Romania” si am invitat-o la o cafea. De atunci suntem impreuna, si, daca totul va merge ca si pana acum, ma gandesc sa ne casatorim!”
Cu toate ca el are 19 ani, iar ea 25, niciunul dintre ei nu vede diferenta de varsta ca pe un impediment. Mai mult, nici trecutul ei nu mai conteaza, ci doar faptul ca se iubesc!

Implinire. Pana sa-l intalneasca pe Cristi Daminuta, Bianca a fost urmarita de ghinion in dragoste

Leave a Reply