Articol publicat in ziarul Cancan
Vineri, 27 Februarie 2009
Detalii aici …

Asistenta din emisiunea “Neata cu Razvan si Dani” a pozat pentru a doua oara goala intr-o revista destinata barbatilor. Cu aceasta ocazie bruneta a deconspirat si tatuajul intim pe care il are pe zona pubiana: un fluturas.
Devenita extrem de populara intr-un timp record gratie calitatilor ei fizice, asistenta matinalilor Razvan Simion si Dani Otil a mai primit inca o oferta de a poza in revista “Playboy”. Ea mai aparuse o data, dar in “Playboy Fusion”, nu in editia lunara. Asa cum a deconspirat cotidianul Cancan, dupa ce a reusit sa se infiltreze la sedinta foto care s-a desfasurat la inceputul lunii februarie, cand fotoreporterii au si obtinut, in premiera, o fotografie cu ea goala, bruneta a acceptat propunerea si s-a lasat din nou pozata in costumul Evei.
La acest pictorial, Daniela s-a dovedit extrem de generoasa, aratandu-si inclusiv tatuajul pe care il are intr-o zona extrem de intima, mai exact cea pubiana. Apetisanta asistenta de la matinal ascunde in chiloti nici mai mult, nici mai putin decat un fluturas, tatuat in culori.
S-a tatuat acum un an

Ea si-a facut acest tatuaj in urma cu un an, suportand dureri intense timp de aproximativ o ora.
Ca desenul sa poata fi admirat in toata splendoarea sa, Daniela obisnuieste sa se epileze in stilul brazilian, complet adica. Metoda este indicata cu atat mai mult cu cat bruneta poarta deseori lenjerie intima transparenta si in timpul emisiunilor, ignorand faptul ca este filmata de jos de catre colegii ei, operatorii.

Leave a Reply