Articol publicat in ziarul Cancan
Vineri, 29 Mai 2009
Detalii aici …

Actrita Kate Hudson s-a cuplat cu ex-iubitul reginei pop, jucatorul de baseball Alex Rodriguez. Cum au agendele de lucru incarcate, cei doi se vad rar, motiv pentru acestia se excita prin telefon, vorbindu-si obscen.

Dana Arama

Desi s-a zvonit ca s-a impacat cu fostul ei iubit, actorul Owen Wilson, cel care a incercat sa se sinucida dupa ce a fost parasit de ea, vedetei hollywoodiene Kate Hudson i s-au aprins calcaiele dupa ex-amantul Madonnei, jucatorul de baseball Alex Rodriguez.
Conform unor surse din anturajul actritei, Kate si Alex formeaza un cuplu si sunt foarte indragostiti unul de celalalt. Ei sunt atat de amorezati ca nu pot rezista fara sa faca sex. Cum insa agendele lor de lucru sunt foarte incarcate si doar rar reusesc sa se afle amandoi in acelasi oras, cei doi “porumbei” incearca sa pastreze pasiunea in relatia lor prin telefon. Astfel ca Alex si Kate se excita la telefon, vorbindu-si vulgar, mai ceva ca la linia fierbinte.
“Intre ei este o atractie fatala. La miezul noptii, Kate si Alex au conversatii erotice la mobil si se excita reciproc folosind cuvinte care mai de care mai obscene. Amandoi considera ca joaca de-a sexul prin telefon nu face decat sa-i apropie si mai mult. Dupa porno-conversatiile pe mobil, Kate spune ca si ea si Alex sunt cel putin la fel de satisfacuti ca dupa o noapte de amor salbatic”, au dezvaluit surse din anturajul actritei.

Leave a Reply