Articol publicat in ziarul Cancan
Marti, 14 Iulie 2009
Detalii aici …

Ex-consulul Romaniei la Chisinau, Ion Nuica, despre care s-a presupus ca ar fi “eroul” unui filmulet porno, si-a prezentat, ieri, demisia la Ministerul Afacerilor Externe.

Dupa ce ambasadorul Romaniei la Chisinau, Filip Teodorescu, a fost practic, expulzat de presedintele Moldovei, Vladimir Voronin, un nou scandal zguduie diplomatia romaneasca. Cotidianul “Curentul” a publicat, ieri, pe site un articol, insotit de un film si de cateva fotografii, sustinand ca in acestea ar aparea consulul Romaniei la Chisinau, Ion Nuica. Conform sursei, diplomatul ar fi fost filmat in timp ce facea sex cu o femeie care pare a fi angajata a consulatului.
Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, Nuica si-a prezentat demisia, ieri, dar nu din acest motiv. “Consulul general al Romaniei la Chisinau a fost chemat in tara saptamana trecuta si astazi (luni – n.r.) la prima ora si-a prezentat demisia”, a declarat Alin Serbanescu, purtator de cuvant MAE. El a precizat ca diplomatul roman a fost chemat in tara inca de saptamana trecuta, pentru motive care nu au legatura cu imaginile respective.

Leave a Reply