Articol publicat in ziarul Cancan
Miercuri, 25 Noiembrie 2009
Detalii aici …

Ce trebuie sa evitati in pat

Sandra Ionescu

Nimeni nu e perfect, iar in relatia de cuplu mereu raman lucruri noi de descoperit! Chiar si in pat sunt cateva mici secrete care-ti pot schimba in bine viata sexuala. Specialistii site-ului webmd.com au alcatuit o lista a cate sase greseli pe care barbatii si femeile le fac in pat, atunci cand se stinge lumina.

6 greseli tipice femeilor:

1. Nu initiaza actul sexual
Majoritatea femeilor sunt mult prea timide sau poate mult prea orgolioase pentru a-si atrage partenerul intr-o partida de sex! Din pacate, barbatii nu sunt comozi cu aceste fraie pe care doar ei le detin. Si ei au nevoie sa se simta doriti.

2. Grijile despre cum arata
Nimic nu indeparteaza mai tare dorinta decat intrebarile repetate obsesiv despre felul in care iti sta parul sau ce parere au despre noul machiaj, atunci cand sunteti in pat. Barbatii sunt mult mai atrasi de femeile increzatoare!

3. Cred ca sexul este mai mult o necesitate pentru un barbat
Ei bine, nu este asa! Si ei traiesc momentele de pasiune la fel de intens, iar faptul ca sexul este doar o forma de descarcare este numai un mit. Si ei sunt la fel de romantici si de capabili de-a iubi ca si o femeie.

4. Cred ca barbatii sunt mereu dispusi sa faca sex
Daca vorbim de un adolescent dornic de explorare, da, dar daca vorbim despre un barbat in toata firea, nici vorba! Barbatii, incredibil sau nu, simt foarte des nevoia, de a fi imbratisati.

5. Nu-l ghideaza catre ceea ce-i place cu adevarat
Fara comunicare, un barbat nu o sa reuseasca usor sa-ti ofere ceea ce-ti doresti. Barbatii nu pot citi gandurile, asa ca putin ajutor nu strica. Mai mult, aceste indrumari ii excita!

6. Se supara cand el propune ceva nou
Viata e scurta si trebuie traita la maximum! Nu ai de ce sa te jenezi, sa te superi sau sa-ti pui prea multe intrebari atunci cand partenerul tau ar vrea sa incerce o pozitie noua. Mai mult ca sigur o sa-ti placa!

6 greseli tipice barbatilor:

1. Cred ca stiu exact ce vrea o femeie
Nu chiar. Actuala nu o sa vrea ce a vrut fosta, iar placerea vine in cu totul alte moduri. Accepta ca ai de descoperit un taram nou si da-ti silinta sa o faci cat mai bine.

2. Considera ca au tot ce ii trebuie unei femei
Unele femei au nevoie de jucarii sexuale. Nu pentru ca tu nu o satisfaci, ci pentru ca ei ii place sa descopere, sa iasa din tipare. Nu te impotrivi daca ea vrea sa-si cumpere un vibrator. Nu-l privi ca pe un dusman, el poate fi un adevarat ajutor.

3. Cu cat mai mare, cu atat mai bine
Femeile au spus mereu adevarul: marimea conteaza! Cu cat e mai mare, cu atat e mai dureros. Multe spun ca prefera un barbat jucaus si dornic de placere, decat un barbat prea increzator in el care ii provoaca mai mult disconfort decat placere.

4. Cred ca stiu perfect anatomia unei femei
Nimic mai fals. Niciun barbat nu stie exact cum sa satisfaca o femeie, deoarece toate suntem diferite. Mai mult, atunci cand partenera nu are orgasm vaginal, fac o adevarata tragedie. Ei bine, majoritatea femeilor nu pot avea, asa ca renunta in a incerca sa schimbi natura umana.

5. Stiu exact cand ea e excitata
Vei sti doar atunci cand sunteti in pat si ea iti arata prin toate mijloacele ca te vrea. Daca te grabesti si sari peste momentele esentiale ale preludiului, s-ar putea sa ai o surpriza. Neplacuta.

6. Cred ca tacerea este de aur!
Fals, fals, fals! Cum barbatilor le plac gemetele femeilor, asa si lor. Mitul ca un barbat trebuie sa fie cat mai silentios in pat ar trebui spulberat si indepartat din viata amoroasa a oricarui cuplu. Pentru ca pur si simplu este o greseala care o nemultumeste pe ea si te infraneaza si pe tine.

Leave a Reply