Confident Supreveghere Investigatii este o societate de detectivi particulari, specializata in supravegheri operative (filaj) si investigatii. Echipa noastra este formata din detectivi particulari autorizati, cu experienta, specialisti formati in structurile Ministerului de interne.

Intelegem ca anumite subiecte sunt sensibile pentru tine si poate fi dificila luarea deciziei de a angaja o firma de detectivi particulari. Noi te putem asigura de tot profesionalismul nostru.

Informatiile tale personale si tot ceea ce discutam raman strict confidentiale si vei fi singurul ce va avea acces la rezultatele anchetei.

Poti vedea in paginile ce descriu serviciile pentru firme si pentru persoane fizice o lista cu principalele activitati specifice serviciilor de detectivi particulari pe care le oferim.

Nu te costa nimic si nu ai nicio obligatie daca ne contactezi pentru a descrie problemele si nelinistile tale si pentru a te putea indruma mai departe. Totul se va desfasura in deplina confidentialitate.

Toate cazurile sunt documentate cu rapoarte si dupa caz materiale foto, video sau audio, ce vor intra exclusiv in posesia ta la terminarea anchetei.

Societatea Confident Supraveghere Investigatii este autorizata sa functioneze in baza legii 329/2003 privitoare la exercitarea profesiei de detectiv particular, prin licenta de functionare eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane.

Categories: PROMOVARE 0 like

Leave a Reply