Ingrediente:
– 2 varfuri de menta
– 100gr biscuiti digestivi
– 1 lamaie
– 200ml sirop de trandafir
– 2 ciocolate
– 75g alune de padure
– 75g nuci
– 1 unt gras
– 6 foite de gelatina
– 300g zmeura
– 1 pastaie vanilie
– 400 ml smantana 35% grasime
– 50g zahar brun,
– 250g zahar pudra
– 400g crema de branza grasa si dulce

Metoda de preparare:
1. Se topeste untul cu zaharul brun
2. Se maruntesc biscuitii cu nucile si alunele si amesteca cu untul topit se aseaza in recipientul de servire si se da la rece.
3. Se topeste ciocolata cu smantana si se adauga peste blatul de biscuiti
4. Se bate crema de branza cu zaharul pudra si se adauga si coaja de lamaie
5. Se bate frisca se adauga zahar si vanilie
6. Se incorporeaza frisca cu crema de branza
7. Peste ciocolata se toarna jumatate din cantitatea de crema si peste siropul de trandafir si cealalta jumatate de crema de branza si se da din nou la frigider
8. Se prepara piureul de zmeura in tigaie unde se pun fructele (opresc cateva pt decor) un pic de unt, zahar si zeama de lamaie.
9. Se strecoara piureul si se foloseste ca si topping
10. Decorul din zmeura, menta si petale de trandafir si din nou la frigider sau se poate servi pe loc

Leave a Reply