Deoarece sloganul acestui blog este “Noi nu batem campii … pentru ca ii doare” … am sa incerc sa nu aberez foarte tare in timp ce explic de ce as merita eu sa castig un Nintendo UIIIIIII.

Nici nu-mi vine sa cred ca era cat pe ce sa uit sa ma inscriu si eu la concursul organizat de Swamp pe blog-ul lui. Cica … exista niste oameni cu bani care vor sa-si faca publicitate la site si ca atare dau ca premiu un produs magic din magazinul lor virtual. Asadar si prin urmare … cei de la LookAtMe.ro ofera prin SwampBlog.info un Nintendo Wii cu pachetul Sports cadou.

Obosit fiind, mi-a luat putin sa ma prind exact ce tre’ sa fac, ca sa pot participa si eu la acest concurs.

Eu, Jiji Berbekaliii … as vrea sa castig un Uiii de-asta … ca sa pot sa dau cu batu virtual dupa turma de oi prin sufragerie pe la mine pe la palat.

Mmmm … nu … nu era asta. Sincer mi-am dat seama ca e o intrebare destul de … dificila sa zicem aceasta: “De ce as vrea eu sa castig un Nintendo Wii?”. De fapt gandindu-ma mai bine este si mai dificila deoarece tre sa impresionezi juriul cu marea ta inventivitate.

Deci … de ce as vrea eu sa castig acest premiu !? Sincer sa fiu nu stiu ce as putea sa zic sa ramana cei care jurizeaza concursul atat de impresionati. Cert este ca pentru mine ar fi prima chestie profitabila obtinuta de pe urma acestui blog. Deoarece acest blog l-am infiintat din pasiune, nici nu m-am obosit sa-l promovez incat sa-si scoata banii pentru server, net, cpanel, curent, noptile nedormite in care ne-au hack-uit diversi agarici, etc. Pentru mine acest premiu ar fi a doua satisfactie adusa de site-ul in fata caruia imi petrec cateva zeci de minute zilnic pentru a posta chestii interesante pentru vizitatori, prima satisfactie reprezentand-o cea sufleteasca. M-as bucura tare mult sa intru in posesia lui deoarece ar fi o amintire placuta pe de-o parte, iar pe de alta … cred ca ar fi printre FOARTE putinele premii castigate in urma participarii la un concurs. Desi nu imi pun mari sperante ca il voi castiga, eu in continuare sper. Desi inainte participam la ceva concursuri, nu reuseam sa castig nimic … fapt care m-a facut sa-mi piers sperantele si dorinta de a mai participa la alte concursuri … ca deh … “doar nu m-o lovi pe mine norocu sa castig!” sau “ce naiba ma zbat cand sunt participanti cu sutele?!”

Ramane de vazut daca acest concurs ma va contrazice ca ma zbat prea mult si aiurea in a mentine in viata acest blog sau ca mos craciun nu exista …

Succes celorlalti candidati!

null

Leave a Reply