1. Hraniti-l in timpul noptii! Un pic de ulei vegetal, de masline cel mai recomandat, aplicat pe toata lungimea parului in noaptea care precede spalatul pe cap, hraneste, hidrateaza si repara firul de par si cuticulele care il alcatuiesc. Acestea vor fi mai putin departate si ridicate, dar mai stranse de-a lungul tijei firului de par, oferind o suprafata neteda pe care lumina se reflecta, precum intr-o oglinda.

2. Periati-l in fiecare seara! Reluati gesturi simple si eficiente. Daca periajul reuseste sa elimine praful si nodurile, el ajuta sebumul sa alunece spre varful firului de par, pentru a-l proteja si a-l face sa straluceasca. Nu ezitati sa puneti mare pret pe acest accesoriu care stimuleaza circulatia sanguina capilara. Peria ideala este micuta, cu dintii infipti in cauciuc.

3. Par frumosClatiti-va la sfarsit cu apa rece! Diluati, in acelasi timp, daca este posibil, un pic de otet in apa pentru clatire. Raceala si aciditatea fac parul mai stralucitor, luminos si usor de descurcat.

4. Uscati-l cu feon-ul in sensul firului de par! Un siretlic care merge de fiecare data: in momentul uscarii cu feon-ul, dirijati suflul de aer cald catre varfuri, nu spre radacina. Terminati cu un jet de aer rece inainte de a folosi peria.

5. Vopsiti-va din cand in cand! O, da! Vopseaua permanenta sau semi-permanenta ajuta parul, le da o culoare si reflexe superbe! Tot ce trebuie sa alegeti este o nuanta cat mai apropiata de cea a parului dvs.

Articol preluat de pe : http://www.medicina-naturista.ro

Leave a Reply