Sprancenele bine conturate accentueaza atat intensitatea privirii cat si machiajul pentru care ai optat, de aceea trebuie sa fie in perfecta armonie cu fizionomia fetei.

Pentru a nu da gres, propunem cativa pasi simpli:
1. Forma
Pentru o forma cat mai potrivita fetei tale, foloseste un creion in scopul de a determina locul de unde trebuie sa inceapa spranceana. Cea mai simpla metoda de a-ti da seama care este limita exterioara a sprancenelor este aceea de a-ti imagina linia inferioara a ochilor continuata pana la nivelul in care se uneste cu coada sprancenelor. Arcul realizat de sprancene trebuie sa urmeze linia superioara a ochilor.

2. Pensarea
Smulge firele de par in directia cresterii acestora. Nu pensa in partea superioara a sprancenei, pentru ca risti astfel sa-i strici forma. Daca operatiunea ti se pare dureroasa, poti folosi un gel cu efect calmant sau un cub de gheata.

3. Apeleaza la specialist!
Daca nu crezi ca te poti pensa acasa, apeleaza mai bine la un specialist. Acest sfat este unul demn de luat in considerare, stiut fiind faptul ca odata ce ai smuls anumite fire de par, acestea nu vor mai creste la loc, iar forma sprancenelor va fi pierduta!

4. Conturare
Ai observat in ultima perioada ca sprancenele au inceput sa se subtieze? Foloseste un creion pentru a umple spatiile goale, insa evita sa isi desenezi in intregime sprancenele.

5. Culoare naturala
Este de preferat ca sprancenele sa aiba aceeasi culoare ca parul sau cu o nuanta mai deschisa.

Articol preluat de pe : www.stiletto.ro

Leave a Reply