Formatia mexicana RBD a concertat, sambata seara, la Sala Polivalenta din Bucuresti, in fata a circa 8.000 de spectatori entuziasti, care au asteptat peste doua ore intrarea pe scena a celor sase artisti, Anahi, Alfonso, Christopher, Dulce Maria, Mayte si Christian.

Desi anuntat s? inceapa la ora 19.30, show-ul a debutat cu o intarziere de peste doua ore. Organizatorii concertului au declarat presei ca intarzierea a fost cauzata de faptul ca bagajele si o serie de instrumente ale trupei au fost ratacite de catre compania aeriana cu care artistii au sosit la Bucureati. Totodata, organizatorii au sustinut ca s-au “chinuit” sa inlocuiasca obiectele pierdute in cel mai scurt timp.

Aparitia membrilor trupei RBD pe scena, dup? lunga asteptare care a adus disperare pe chipurile celor prezenti, a starnit ropote de aplauze si tipete.

Publicul, majoritar feminin si cu o medie de varsta de circa 15 ani, s-a dovedit a fi foarte activ. Tinerii au cantat alaturi de trupa toate piesele din concert, au dansat si au creat o atmosfera foarte incinsa.

Pe parcursul show-ului de la Bucuresti, publicul a aruncat pe scena juc?rii de plus si chiar un steag al Romaniei, fluturat de catre Alfonso.

Membrii RBD au schimbat pe parcursul concertului mai multe tinute, toate colorate si fistichii. Printre melodiile interpretate de cei sase s-au num?rat “Besame sin miedo”, “Celeste”, show-ul fiind incheiat cu piesa “Rebelde”.

Intregul concert a avut ca fundal sonor tipetele micutelor spectatoare, care dansau in picioare sau chiar urcate pe scaunele din sala, scandand, pe rand, numele membrilor trupei: Anahi, Alfonso, Christopher, Dulce Maria, Mayte si Christian. RBD a avut ca acompaniament o formatie de instrumentisti, prezentati în finalul show-ului.

Concertul pe care RBD l-a sustinut in Romania face parte din turneul de promovare a ultimului album al trupei, “Empezar desde cero”. Cei sase rebeli – Anahi, Maite, Dulce Maria, Alfonso, Cristopher si Christian – se vor desparti in 2009, dupa incheierea turneului.

Articol preluat de pe : http://www.mediafax.ro

Leave a Reply