Articol publicat in ziarul Cancan
Sambata, 15 Noiembrie 2008
Detalii aici …

Sex cu un necunoscut, in public, in plina zi, aceasta este “reteta” fericirii pentru o timisoreanca. Femeia, angajata a Directiei Regionale de Posta, a “agatat” un necunoscut din gara si l-a convins sa o insoteasca la o “partida” de sex, printre blocuri. Au fost vazuti de locatari, care au chemat politia.

Carolina Tudor

Marioara Stanc, de 45 de ani, divortata in urma cu un an, a plecat ieri de la serviciu si s-a oprit la barul din fata Garii de Nord din Timisoara, unde isi fac veacul navetistii. S-a asezat la o masa si a pus ochii pe Nelu, care tocmai ajunsese cu trenul de Valcea, in cautarea unui loc de munca. Barbatul i-a oferit ceva de baut si, la cateva minute dupa ce s-au cunoscut, au iesit din bar si s-au oprit in apropiere, in spatele unui bloc de pe bulevardul Titulescu. S-au asezat langa o centrala termica, pe o patura gasita intr-un container de gunoi.
S-au dezbracat partial, ca era frig, si au inceput sa faca sex. Nu a durat mult, pentru ca au fost intrerupti de locatari, care vedeau de la geamuri ce fac cei doi. Indignati, oamenii au sunat la politie. Reprezentantii legii au ajuns in cateva minute si i-au prins pe cei doi in actiune. Postarita si iubitul de ocazie s-au ridicat si i-au insotit pe agentii comunitari la sectie. Cei doi amorezi nici nu isi stiau numele. Femeia, cu studii superioare, a ramas cu gura cascata cand a auzit ca barbatul cu care s-a iubit cu foc este un cioban amarat din Oltenia. Angajata Postei a fost nevoita sa scoata din buzunar si 200 de lei, amenda pentru act sexual in loc public. Barbatul s-a suparat foc cand a auzit cat l-a costat aventura si i-a cerut “iubitei” lui mai instarite sa ii plateasca si partea lui de amenda.

Leave a Reply