Articol publicat in ziarul Cancan
Luni, 16 Februarie 2009
Detalii aici …

Prostituatele de la bordelul de lux care functiona sub paravanul unui salon de masaj erotic, situat in centrul Capitalei, erau invatate de patron cum sa intretina un raport sexual oral. Acest lucru reiese din rechizitoriul procurorilor bucuresteni, care i-au dat pe mana instantei pe cei trei proxeneti: Sorin Gherman, Ciprian Dumitru, Stefan Petre.

Carmen Albu

“Pestele cel mare”, patronul salonului de masaj erotic, Sorin Gherman, oferea cursuri de sex oral angajatelor care spuneau ca “nu stiu cum sa procedeze” ca sa-si satisfaca clientii. Practic, fetele erau obligate sa se foloseasca de fructe si legume a caror forma se apropia de cea a organului sexual masculin – banane, morcovi, castaveti, iar patronul le invata care sunt zonele erogene ale barbatului. Dupa ce treceau acest test, Gherman isi supunea angajatele la “proba orala”.
“Mi-a spus ca ma va concedia si ca nu este nicio problema daca nu stiu cum sa fac sex oral, el insusi putand sa-mi arate cum sa procedez. Asa ca, de atunci, eu am devenit experta si m-am ocupat numai de sex oral”, a declarat Mihaela, una dintre fetele racolate. O alta angajata, Tantica, a fost trimisa de Gherman la o clinica de specialitate sa-si implanteze silicoane, pentru ca patronul nu era multumit de bustul ei. A si imprumutat-o cu 30.000 de lei, costul implanturilor. In cazul in care fata nu l-ar fi ascultat, ar fi fost concediata. Andreea, cea care a dezvaluit ce se petrecea de fapt in asa-zisul salon de masaj, a declarat anchetatorilor ca patronul, pe langa faptul ca le lua din leafa sume foarte mari daca nu-i placea cum erau coafate ori daca erau planse, le mai si supunea unor perversiuni greu de imaginat.

Leave a Reply