Articol publicat in ziarul Cancan
Vineri, 27 Februarie 2009
Detalii aici …

Jobul de animatoare in club i-a adus Danielei Crudu multi bani inca din adolescenta. Multumita de sumele incasate, actuala vedeta a Antenei 1 i-a vandut repede pontul si surorii ei, Ana Maria, pe care a bagat-o imediat in bransa. Foarte isteata, Ani, cum este alintata de colegele dansatoare, a deprins repede miscarile, prestatia ei fiind foarte apreciata, in prezent, in localurile de noapte.

Andreea Romaniuc

Asistenta matinalilor Razvan si Dani a debutat ca dansatoare in club, in urma cu patru ani. Desi onorariul ei varia intre 400.000 si 800.000 lei vechi pentru cele patru ore in care incanta clientii unduindu-se lasciv in cluburi, Daniela isi suplimenta veniturile din bacsisuri. Tanara se lauda ca uneori castigul ei pe seara ajungea si la cateva milioane de lei. La scurt timp, bruneta si-a convins sora sa incerce acest job. Cancan a intrat in posesia unor fotografii cu surorile Crudu in ipostaze sexy, realizate, probabil, in perioada in care asistenta de la “Neata cu Razvan si Dani” isi initia sora in miscari senzuale.
Se pare ca Anei Maria i-au prins foarte bine trucurile predate de Dana, intrucat sora vedetei imbratiseaza cu succes si in prezent cariera de animatoare in club, dansand pe cuburi, la bara etc. Chiar daca Daniela a renuntat la aceasta activitate, Ani beneficiaza de renumele celebrei sale surori, a carei prestatie era de nota zece. Potrivit unor surse din Antena 1, asistenta lui Razvan si Dani a ramas in relatii foarte bune cu patronii de cluburi, iar astazi ii foloseste in favoarea surorii sale. Pe langa dansurile din cluburi, tanara onoreaza si invitatiile la petrecerile private. Mai mult, Daniela Crudu se pare ca isi ajuta si fostele colege dansatoare, carora le faciliteaza anumite joburi. Potrivit spuselor acestora, vedeta ar primi pentru aceste servicii “atentii”, percepute ca si comisioane.
Cele doua surori au dat proba in fata obiectivului

Surorile Crudu s-au jucat amandoua in timpul unei “sedinte foto” mimand atingerile intre doua fete care se plac. Daniela si Ana Maria au fost lipsite de inhibitii in fata aparatului de fotografiat, fiind curioase cum le sta impreuna. Si pentru ca au fost multumite de ipostazele surprinse de obiectiv, blondele au decis sa pastreze aceste amintiri din adolescenta lor.

Leave a Reply