Articol publicat in ziarul Cancan
Marti, 3 Februarie 2009
Detalii aici …

Nikita motiveaza combinatiile pe care le face prin faptul ca viata este grea

CANCAN prezinta astazi care sunt celelalte vedete pe care Nikita le-a oferit reporterilor nostri sub acoperire pentru a intretine relatii sexuale.

Bogdan Vladimirescu

Nikita a incasat de la reporterii nostri 800 de euro pentru a o “comercializa” pe Eva Kent, pe numele ei real Oana Oprea, asistenta lui Dan Capatos la emisiunea “Un Show Pacatos”, fara ca aceasta sa stie, lucru pentru care Oana se gandeste sa o dea in judecata pe Nikita. Insa “proxeneta” nu s-a oprit aici, cerand bani pentru alte vedete despre care spunea ca se prostitueaza, fiind filmata cu camera ascunsa.
Una dintre persoanele publice despre care Nikita spunea ca intretine relatii sexuale contra cost a fost Marinela Nitu. “Sa aiba rabdare ca, daca are rabdare, omul le f… pe toate. Da’ sun pe cine vrei tu. Pe Marinela Nitu, aia cu buze mari. Tre’ sa mai pui ceva la Nitu, ca s-a facut fitoasa”, spunea Nikita. Ea le-a dat si un sfat reporterilor CANCAN sub acoperire, spunand ca Marinela Nitu s-a facut urata la fata si ca punctul ei forte sunt buzele. Pentru a fi mai convingatoare, a luat telefonul si a sunat, cerand cu Mary. “Alo, cu Mary va rog. Da, speak english. Nu e Mary la numarul asta? M-a sunat Marinela de pe numarul asta aseara. E bine, hai ca…”, dupa care Nikita a inchis. Dupa cum a decurs discutia, “proxeneta” nu se cunostea cu persoana care ii vorbise. Dupa cateva secunde suna la un alt numar, insa intra mesageria. “Sunt Marinela, va rog lasati mesaj”. “Ai vazut? Marinela Nitu”, le-a spus Nikita reporterilor CANCAN.
Sexy braileanca este o alta vedeta despre care “proxeneta” spunea ca intretine relatii sexuale contra cost. “Toate fetele le cunosc. Vrei Sexy braileanca? La orice ora. Tot pe cascaval. Iei taxiul si te duci”. Intrebata ce vedete dispuse sa intretina relatii sexuale pe bani mai cunoaste, “proxeneta” a spus: “Alina Plugaru, dar e in spital acum”. “Mai e Irina Pavlenco”, a mai spus Nikita. Pavlenco este fosta componenta a trupei Sweet Kiss, celebra pentru melodiile “Alin, Alin” sau “Floare alba, floare neagra”, care de curand a pozat goala. Nikita a mai spus si despre Magda Ciumac ca “se baga”. “Eu ti le spun pe alea care se intra pe combinatii. Nu ma bag cu alea care nu merg pe combinatii. Am mai facut asa si am luat teapa”. Nikita se plangea reporterilor nostri si de cat de grea este viata. “Sa vad ce combinatii fac, ca nu mai pot. E grea viata. Il am pe barbata-miu care nu e de aici, e din Iasi, si nu vreau sa-l las la munca. M-am obisnuit cu el sa-mi faca, sa-mi dreaga, sa stea langa mine”.

Eva Kent infirma declaratiile Nikitei

“Ma gandesc s-o dau in judecata”

Vedeta TV Eva Kent a declarat pentru CANCAN ca nimic din ceea ce a sustinut Nikita despre ea nu este adevarat, ca nu a avut nicio implicare in acest caz si ca nu a stiut ca aceasta a cerut bani folosindu-se de numele ei. “Ma gandesc sa o dau in judecata pe Nikita. N-am avut nicio legatura cu aceasta persoana si nici nu am vorbit ceva cu ea in sensul asta. Ce a facut Nikita este o mizerie si pot s-o dau si in judecata. Imi sta mintea in loc de ce a facut. Scuza Nikitei, cum ca a luat cei 800 de euro pentru a citi dupa o foaie, mi se pare patetica. Nu are nicio scuza pentru ce mi-a facut. Nikita este o persoana al carei cuvant nu prezinta credibilitate. Lucrurile pe care le-a spus despre mine, cum ca m-as vinde pentru bani, sunt miniciuni. Ma gandesc sa o dau in judecata”, ne-a declarat Eva Kent. De altfel, Eva s-a intalnit ieri cu avocatul sau, moment surprins de paparazzii CANCAN.

Leave a Reply